Ретрограден Плутон ни държи в плен цели 6 месеца - ето каква кармична участ ни чака според зодията:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ретрограден Плутон ни държи в плен цели 6 месеца - ето каква кармична участ ни чака според зодията:
4007
Източник: edna.bg
Ретрограден Плутон ни държи в плен цели 6 месеца - ето каква кармична участ ни чака според зодията:

Днес е специален ден от гледна точка на астрологията - ретроградна става една от най-загадъчните планети, а отзвукът ще ни преследва цели 6 месеца!

Официално на 27 април Плутон става ретрограден в Козирог и ще продължи обратния си ход чак до октомври. В астрологията свързваме Плутон със сила, власт, его и тайни. И когато се движи в знака на Козирога, Плутон носи теми като дисциплина, стратегия, морал, бизнес и богатство.

Плутон също така е планета, свързана с кармата. И докато Плутон се движи през Козирог, той ни дава кармичен урок за това дали сме усвоили правилното количество сдържаност, за да се развием по начина, който желаем.

Както при всички планети, когато Плутон се движи ретроградно, неговата позиция ще повлияе на начина, по който тези теми се проявяват в живота ни. През следващите шест месеца някои от тайните, които избягваме, може внезапно да се появят на светло – и това може никак да не е удобно.

Плутон обича трансформацията, така че бъдете сигурни, че наученото през този ретрограден период има силата да ви преобрази до момента, в който Плутон се върне към директното си движение на 7 октомври 2021 г.

Ето какво да очаква всяка зодия от ретроградния Плутон :

ОВЕН

Време е да разгледате динамиката на силата във вашия живот и кариера.

Намирате ли се на желаното място в кариерата си? Може би е време да изчистите автобиографията си или да подобрите уменията си, така че да можете да заемете позиция, която ви дава това, което заслужавате.

ТЕЛЕЦ

Къде са истинските ви ангажименти, Телец? Това е време да разгледате дългосрочните си цели и да се уверите, че те отговарят на личната ви цел. Напомнете си за какво са всичките ви усилия, за да останете мотивирани.

БЛИЗНАЦИ

Някои интересни финансови теми могат да излязат на повърхността точно сега, показвайки ви, че сте по-свързани с фамилни връзки, отколкото може би осъзнавате. Не е нужно да повтаряте стари действия, за които знаете, че не работят за вас.

РАК

Ретроградният Плутон ще донесе големи промени в динамиката на вашите взаимоотношения с други хора. Вашите интимни партньорства и граници се тестват, за да се гарантира, че са стабилни, а тайните за вътрешната работа на вашите връзки излизат наяве.

ЛЪВ

Ако преосмислите своите навици, можете да се почувствате по-уверени за вашето здраве и ежедневен график. Вашата оценка може дори да доведе до промени в работата или с хората, с които живеете.

ДЕВА

Какво означава за теб удоволствието, Дева? Каква е вашата представа за неща като креативност, секс и романтика? Помислете как самоизразяването може да донесе повече от това, от което се нуждаете, в сърцето ви.

ВЕЗНИ

Как вървят семейните ви отношения в момента? Може да има скрити аспекти между вас и близките ви, които изискват вашето внимание. Укрепете връзките си чрез утвърждаване на здравословни граници и може да откриете емоционално разбиране, което лекува.

СКОРПИОН

Вашият стил на общуване се надгражда. Ако искате да бъдете чути, трябва да намерите силата в собствения си глас. Време е да вложите сериозна мисъл във вашата истина и да сте сигурни, че я изговаряте. Ще спечелите уважението на онези, с които общувате, като изберете честността. И още по-хубаво – ще уважавате повече и себе си.

СТРЕЛЕЦ

Какво е стойностно за вас? Как се справяте с богатството на вътрешно ниво? Силата на вашата стойност се определя от това, което смятате за достойно. Уверете се, че знаете какво е това.

КОЗИРОГ

Това е време да преоцените всичко, което давате на себе си, и как то влияе на вашия мироглед. Вече знаете добре, че създавате прецедент за това, което приемате от другите, чрез това, което приемате от себе си. Използвайте този период, за да сте сигурни, че показвате себе си по овластяващ начин.

ВОДОЛЕЙ

Този ретрограден транзит на Плутон извежда вашата вътрешна динамика и сила. Време е да разберете как работите за или срещу себе си. Не забравяйте, че трансформацията на личността ви идва чрез честност и дисциплина.

РИБИ

Разглеждането на вашето обкръжение може да ви каже много за вашата визия. Хората, с които се обграждате (както виртуално, така и на живо), влияе върху начина, по който виждате своето място в света. Подкрепени ли сте от заобикалящите ви хора или изтощени от тях?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft