Салхо от Войводиново, който заплаши всички българи пусна ново видео с извинение

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Салхо от Войводиново, който заплаши всички българи пусна ново видео с извинение
3075
Салхо от Войводиново, който заплаши всички българи пусна ново видео с извинение

В един от тях скандалните профили на Салхо има ново видео, което той си е пуснал само преди няколко часа. Този път той не сипе никакви закани, а напротив само повтаря колко съжалява и се извинява.

„Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се.

Значи – не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде, к`во е, що е, не знам за вас дали е нормално, но за мене беше нещо ужас. 

Бягат, тичат, не знам къде са, рева, ревем, притесняваме се. Пак се извинявам на всички, които съм обидил, ако съм обидил някой, който… мисля, че да – много хора се обидиха. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял.Затова се извинявам пак. Извинявайте хора, пак се извинявам. Не знам просто какво да кажа – съжалявам, ако сте се обидили. Така е, и мен обиждате, псувате ме, и жена, и деца, всичко – цигани, мангали и така нататък. Пак се извинявам. Съжалявам много хора. Вече си открих жената и децата къде са, благодарение на някои хора“, е малка част от излиянието на Салхо Кисимов. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft