Самотна майка печели големи суми пари от екскорт услуги без консумация

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Самотна майка печели големи суми пари от екскорт услуги без консумация
6227
Самотна майка печели големи суми пари от екскорт услуги без консумация

Самотна майка в Лондон бе неприятно изненадана, когато борчовете в кредитните ѝ карти набъбнаха на 25 000 паунда преди година. 33-годишната Мишел Смит работи като помощник-администратор, но скромната ѝ заплата не е достатъчна, за да живее нормално с дете и да покрива натрупаните дългове. 

Търсейки странична работа, съвсем случайно тя се натъкна на предложение за работа - ескорт услуги без секс.

След няколкодневни размисли и разговори с приятелката си, която вече се била захванала с този занаят, Мишел реши да предприеме тази отчаяна стъпка. Жената твърди, че допълнителният ѝ месечен доход вече възлиза на 2500 паунда под формата на подаръци подаръци и пари. 

Изневерите на мюсюлманките и как са ги наказвали преди и сега

Това вече ѝ позволило да покрие 20 000 паунда дългове по  кредитните карти. Много скоро една работеща майка ще забрави за дългове, като лош сън, отбелязва The Sun. 

Срещи с мъже от 18 до 75 години 

Жителката на Източен Лондон казва, че изобщо не се срамува от професията си. Тя не иска пари от клиентите си и има строго условие - никакъв секс. Всичко, което Мишел прави вечер, е да отива в ресторанти и нощни клубове, придружени от мъже на възраст от 18 до 75 години. 

Всичките ѝ клиенти търсят комуникация и искат да бъдат в компанията на привлекателна жена.Търсенето на клиенти се извършва чрез специализиран уебсайт, който има профил с данните си на сайта, наречен Faceparty. 

Тя качила там няколко снимки на страницата с профила си и посочила времето, в което е свободна. За нейна изненада клиентите бързо се заинтересували от личността ѝ толкова много, че трябвало да избира между няколко кандидати. 

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

Пъстрата публика, различни подаръци. Клиентите на Мишел не могат да бъдат адаптирани към един стандарт. Те са напълно хетерогенна публика и веднъж придружавала жена в ресторант. Тази дама искала да общува с човек, който можеше да я разбере особено добре. 

Колко получава средно на вечер Мишел? 


Повечето от клиентите като награда за компанията ѝ дават от 150 до 250 паунда на вечер. В допълнение, по време на работата тя получава всякакви подаръци: от бижута и дрехи до шампанско. Понякога тя се доверява на клиентите и говори за дълговете си. След такъв разговор един млад мъж ѝ дал 500 паунда в края на вечерта. 

Тя си спомня и друг от клиентите - мъж на възраст над 70 години, който я поканил на вечеря. Джентълменът бел овдовял неотдавна и просто искал красива дама да го украси вечерта му. Този клиент възнагради Мишел с няколкостотин паунда за привилегията да бъде с нея.

Голямата тайна 

Впрочем момичето има какво да се гордее. Тя много добре знае каква част от тялото ѝ привлича най-много мъжете. Това е необятният ѝ естествен бюст от 9-ти размер. Представителите на силния пол винаги си падат по щедрите женски гърди.

Така че защо да не задоволява безкористно желанието им да бъдат близо до собственичката на такова впечатляващо богатство? 
Тя все още е млада, така че защо да не превърне нейното достойнство в доход, обяснява страничната си трудова дейност Мишел. 

Що се отнася до предложенията за секс, тях наистина ги има. Някои клиенти предлагат много пари, за да прекарат нощта с Мишел. Но тя е вярна на принципите си, особено след като почти стигна до целта си. 

Смятате ли, че жената ще продължи да предоставя ескорт услуги след пълно покриване на дълговете си? Лесните пари са толкова примамливи .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft