Само НЕ червено: какъв цвят трябва да е портмонето, за да има винаги пари в него

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Само НЕ червено: какъв цвят трябва да е портмонето, за да има винаги пари в него
2895
Само НЕ червено: какъв цвят трябва да е портмонето, за да има винаги пари в него

Този ярък цвят символизира огъня, а червеният портфейл не е най-доброто решение за тези, които искат да контролират финансова ситуация. Такава чанта действа като пламък - изгаря всичко, което попадне в нея.

Парите буквално ще отидат никъде.

кафяв

Но благородният кафяв портфейл работи по различен начин - привлича пари, помага за увеличаване на спестяванията. Такава чанта е добър избор за тези, които искат да забогатеят.

жълт

Всички нюанси на жълтото помагат за привличане на финанси в портфейла. Но има някои тънкости. Портфейлите цвят горчица, оранжев и ярко жълт цвят не само привличат пари, но и допринасят за тяхната безопасност. Но чантата с по-светли нюанси не се различава по тази способност - те привличат средства, но, уви, те си тръгват толкова бързо, колкото са дошли.

Син

Портмоне със син цвят и всичките му нюанси не е най-добрият вариант за съхранение на пари. Този красив цвят е символ на изтощение. Затова не е изненадващо, че парите в сините портфейли не се задържат, а се харчат със скоростта на звука.

Черните

Черното е вечна класика, която много мъже и жени избират. И те го правят правилно! Портфейл от този цвят привлича, увеличава парите и помага да ги запазите за дълго.

зелен

Този цвят, включително всичките му нюанси, символизира просперитет. Зеленият цветен портфейл ще ви помогне да генерирате доход, запазването му и увеличаването му.

Лилаво и розово

Тези два цвята са символи на нежност, любов и успех в любовните дела. Но те няма да помогнат с привличането на пари, следователно, избирайки портфейл, не трябва да се спирате на лилавата и розовата версия.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft