Свекърва приготви смъртоносен пай за снаха си

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Свекърва приготви смъртоносен пай за снаха си
3452
Свекърва приготви смъртоносен пай за снаха си

Много жени ще се съгласят с твърдението, че свекървите им изобщо не са добри жени. Е, това важи с пълна сила за бъдещата свекърва на една жена, която се представи в социалните мрежи с псевдонима SweNon.

Тя сподели, че е била отровена по вина на майката на гаджето си и попитала потребителите дали би било справедливо, ако я помоли да плати медицинските й разходи.

Според SweNon, майката на гаджето й е направила пай от горски плодове, които отглеждала във фермата й.

Момичето призна, че тя и нейният приятел усещали странна миризма докато ядат въпросния пай и затова предупреди домакинята. 

В отговор на тази забележка тя се обидила и уверила, че всичко е наред с пая.

Около половин час след изяждането на пая всички се почувствали неразположени и извикали линейка. Момичето не е било постоянно пребиваващо в тази страна, затова медицинските грижи са й стрували повече от останалите - 700 евро.

Родителите на SweNon я посъветвали да поиска от майката на младежа пари за лечението й, тъй като тя е виновна за случилото се. Когато момичето се обърна към жената с тази молба, тя го прие като обида. 

За съжаление и самият приятел на отровеното момиче не застанал на нейна страна, тъй като не искал да обиди собствената му майка. 

Повечето потребители подкрепиха момичето и осъдиха не само приятеля й, но и майка му. 

„Тя може поне да предложи да сподели средствата, отделени за лечението ти. Дори и да е напълно невинна трябва поне са сподели болката ви”; „Бъдещата ти свекърва е трябвало да бъде по-внимателна при готвене. И вашето гадже трябваше да осъди майка му за това, че заради нея всички сте се разболели и сте понесли финансови загуби”, аргументират се потребителите, които защитават горкото отровено момиче. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft