Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 юни- ТЕЛЕЦ Към стабилизация, РАК Успешни действия

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 юни- ТЕЛЕЦ Към стабилизация, РАК Успешни действия
47647
Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 юни- ТЕЛЕЦ Към стабилизация,  РАК   Успешни действия

Овните да планират внимателно и да действат дръзко за постигането на целите си, а Телците навлизат във важен период на напредък. Близнаците да контролират нервите си, а Раците действат с размах.

На успешна реализация ще се радват и представителите на Лъв, а Девите да действат с мерак! Везните да не забравят, че хармонията е градивен атрибут за постигане на цели, а Скорпионите да избягват споровете. Стрелците да планират подробно осъществяването на целите си, а Козирозите да се пазят от противниците си. Водолеите са изключително нервни, а  Рибите действат ползотворно.

 

Седмичен хороскоп  ОВЕН 

Планирайте прецизно ангажиментите си

             Дните от седмицата са подходящи за различни инициативи, пробуждащи духа и съзнанието, и водещи съм успехи. Периодът е градивен и силен както за делата ви, така и за увереността, с която подхождате към тях. Очертаващите се добри възможности за професионален растеж ще утвърдят авторитета ви по всички направления. С добри намерения ще тръгнете в една битка, която ще се окаже по-сериозна от първоначалните ви представи. Точно планираните действия и ефективните проекти за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към такъв стил на изява, ще осъществят намеренията си. Избягвайте противоречията!Влиятелен човек ще попречи временно за осъществяването на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са много нервни. 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Към стабилизация

            Възможните затруднения в началото на седмицата ще бъдат преодолени, без да се отразят на здравето и настроението ви. Открито споделяйте желанията, намеренията, идеите и целите си. Доброто, което носите в себе си ще ви прави добронамерени и към хората, с които общувате. Представителите на Телец навлизат в етап на стабилизация, която не веднага, но до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с добри резултати. Погрижете се по-качествено за състоянието на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки грешки, каквито по друго време не правите. Петък ще бъде напрегнат, а уикендът много нервен. Понеделник, вторник и сряда са успешни и носят добри резултати. Четвъртък ще бъде напрегнат.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си

            Натрупали сте разочарования, които ви пречат да постигнете духовен баланс и да погледнете с вяра в бъдещето. Жените от този знак ги очакват само хубави събития. Те най-добре ще усетят щедростта на съдбата. Ще следвате приоритетите си и в повечето случаи ще подобрявате качеството си на живот. Новият седемдневен етап е добър от гледна точка на условия за реализация на целите от лично и делово естество, но ще е много нервен за всички Близнаци. Мнозина ще действат усилено, за да коригират взаимоотношенията на хората от обкръжението си, но тази активност много често ще се оказва напълно безплодна. Петък и уикендът ще са много нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и успешни, а следващите отново ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Успешни действия

            Никой не е безгрешен, вие също. Започвате седмицата със силно изразен късмет. На добра оценка ще се радват онези от вас, които ще се явяват на изпити и конкурси. Заедно с близките си ще споделите вълнението на деня и ще търсите най-топлите думи, за да изразите вниманието и обичта помежду ви. Етапът е много благоприятен за  осъществяване на намеренията ви в професионален и личен аспект, както и за ефективни действия, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще успеят с осъществяването на цели и въпроси, касаещи  намеренията им от обществен порядък. С трудности се сблъскват действащите в бизнеса. Петък и уикендът ще са трудни. Понеделник и четвъртък са  успешни, а вторник и сряда ще се неприятни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Успешен етап

           Откриват се добри възможности да напреднете в кариерата си и да се самоусъвършенствате. Здравата психика ще ви помогне да преодолеете стреса от временните затруднения, които изпитват някои от вас. Ще насочите енергията си основно в сферата на интересите си и от там ще дойдат средствата, които очаквате. Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на истинските човешки ценности, досегът с които ще им позволи да обогатят душевните си предпочитания, без това да спре или да намали професионалната и материалната им реализация. Твърде благоприятни са и възможностите ви за финансови постижения. Петък е печеливш, но носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на близък приятел. Уикендът и следващите го делници ще са успешни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Внимавайте!

Мотивирани сте да работите и разгърнете потенциала си, показвайки нови знания, умения и пробуда, с която ще изненадате приятно обкръжението си. Засиленото общуване и сътрудничество с успешно реализирали се хора ще ви окуражи и даде импулс да разкриете повече от способностите си. Ще ви привличат предизвикателства, съизмерими с постиженията на хора, от които се възхищавате. Много напрегнат период. За реализацията на целите си през тази седмица мнозина са готови да действат дори безскрупулно, но и по този начин едва ли ще успеят, защото ще се сблъскат с корави противници, които безусловно ще осъществят намеренията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е много напрегнат и неприятен, а уикендът носи ярка сполука. Такава ще ви радва и в следващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Действайте чрез разбирателство

           Динамични дни очакват повечето от вас. Позабавили сте темпото си, но въпреки това имате хъс за работа. Основното, на което трябва да обърнете внимание през седмицата е вашият прагматизъм. Като представители на кардинален знак, Везните макар и управлявани от благородната Венера съвсем не са лесни, особено ако решат да демонстрират ината си, който често е сравняван със същия на едно тревопасно стопанско животно. Препоръчително е да не опитвате, защото нищо добро няма да излезе за целите ви. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е печеливша. Ползотворен ще бъде и понеделник, а следващите дни ще са трудни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Противоречията ще ви вредят

           Анализирайки детайлите и събитията, ще вземете решения, отвеждащи ви по-бързо до целите, стоящи пред вас. Случващото се около вас ще ви кара да участвате с адекватни решения и бързи действия. Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и повдигнат духа ви. Деловата сполука е най-ярката позитивна характеристика за Скорпионите през следващата седмица. Позициите ви са стабилни и непоклатими. Известно отклонение от това определение е валидно за бизнесмените, които са готови във всеки следващ момент да влязат в противоречия с опонентите си. В петък действате сполучливо, а събота и неделя ще ви затруднят. Понеделник и сряда са успешни и печеливши, а вторник и четвъртък ще са мъчителни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Планирайте подробно действията си

              Някои от вас ще насочат поглед към занимания, привличащи ги с и перспективи за развитие. Интуитивно усещате, че ще се справите с възникващите проблеми и не грешите. Делата ви изискват повече работа, за това не се разпилявайте в стремежа си да напътствате и проверявате околните. Вече беше споменато, че взискателният Сатурн преминава в момента през съзвездие Стрелец, а той винаги подлага всички на щателен изпит. През предстоящата седмица, или по-точно настоящата година ще успявате с целите си, ако действате по предварително изготвен подробен план. Добър петък, напрегната събота и печеливша неделя. Понеделник и сряда са доста плодотворни и успешни, а вторник и четвъртък са тежки.  

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Пазете се от враговете си!

            Устрема ви към успеха ще ви отведе до развръзката на проблеми, които сте считали за неразрешими. Обърнете повече внимание на отношенията си с хора от обкръжението ви и най-вече на близките си. Динамиката в живота ви ще внася промени в програмата ви по-често отколкото сте си представяли. На Козирозите не е необходимо да се напомня, че трябва да са активни, но няма да е излишно да се подчертае, че разполагат с голямо количество врагове, които колкото и да  са безопасни не са за пренебрегване. Пазете се от проблеми, възникнали във връзка с финансови средства и материални противоречия. Петък идва с кавги, а събота и неделя са по-спокойни. Понеделник и вторник са печеливши, но и напрегнати, а сряда и четвъртък са много успешни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Изразителна нервност

            Периодът е деликатен по отношение на мнения, преценки и активност. Смело и дръзко ще предприемете стъпки в защита на интересите си, нещо повече. Подхождайте с повече търпение при изпълнение на деловите си ангажименти. През настоящата седмица мнозина от Водолеите ще демонстрират агресивно поведение, а в такива случаи винаги е твърде съмнително, че инициаторът на проблеми ще се отърве безпроблемно. Видимо е, че преобладаващото мнозинство от родените в зодията са крайно нервни и трудно се владеят, но заради безопасността си сте задължени. Петък е изключително неприятен, а уикендът е по-спокоен. Понеделник и вторник са тежки, а следващите са добри.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Ползотворни действия

            Общувайте търпеливо и проявете същото отношение и към решенията на другите. Замисляните от вас промени, за които се трудите от дълго време започват да се случват. Новостите ще идват една след друга и ще ви заставят да станете по-активни. През новата седмица представителите на Риби ще действат превъзходно и ще успеят да се освободят от проблеми в бизнеса и обществените среди. Ще е добре да сте по-търпеливи, за да не усложнявате обстоятелствата. Предупреждението се отнася за обществените контакти и  домашния живот. Събота преминава активно, а уикендът е отморителен. Понеделник ви носи доста напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ще ви радват със сполука.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft