Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 януари- СТРЕЛЕЦ Шанс за сполука, СКОРПИОН Пред продължителен чудесен етап

вход през zajenata.bg
За Жената
Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 януари- СТРЕЛЕЦ Шанс за сполука, СКОРПИОН Пред продължителен чудесен етап
38777
Седмичен хороскоп за периода от 25 до 31 януари- СТРЕЛЕЦ Шанс за сполука, СКОРПИОН Пред продължителен чудесен етап

Овните да действат с размах през седмицата, а Телците ще са заети през седмицата, която ще е натоварена. За Близнаците дните са напрегнати, а Раците обезателно да избягват караниците.

Представителите на Лъв да са по-внимателни, а  Девите ще бъдат подкрепени от близките си. Везните действат умело, а Скорпионите са на прага на хубави промени.  Стрелците и Козирозите да се владеят, Водолеите да се стабилизират емоционално, а за Рибите се разкриват отлични нови възможности. 

 

ОВЕН

Проявете настойчивост

            Седмицата обещава да ви зарадва с новости и приятни емоции. Добри възможности и условия за осъществяване на материалните ви цели не липсват, както и лична мощ, но реализацията им през предстоящата седмица ще е мъчителна и много трудна за Овните, които ще действат индивидуално. До сигурен успех ще достигнат онези от родените в знака, които ще предпочетат партньорското взаимодействие в дните до вторник включително.  В сряда и четвъртък ще се справите с делата си, но не бива да се отпускате пред трудностите.

 

ТЕЛЕЦ 

Активна и нервна седмица

             Насочете интересите си към проекти, имащи отношение към професионалните ви и бизнес - начинания. В условията на изразителна активност и действащи от силна позиция, Телците ще реализират целите си през периода, което няма да се получи съвсем лесно. Сигурните ви постижения са в личен план. В делови план ще има доста напрежение поради удари от противниците. За да си спестите неприятностите не бива да действате прибързано. Петък е успешен, а събота затруднява. В неделя - промени. Понеделник и четвъртък са чудесни, а вторник и сряда са тежки.    

 

БЛИЗНАЦИ 

Напрегната, неприятна седмица

            Поставяйки на преден план кариерата и грижейки се за развитието си на професионалисти, ще насочите голяма част от енергията си в тази посока. За вас се очертава труден и неприятен период относно невъзможността да реализирате целите си. Късметът не ви е изоставил напълно, но и присъствието му няма да е осезателно. По отношение на бизнеса и службата следва да действате особено внимателно и да не се ползвате от никакви задкулисни методи, защото последните водят до провал. Петък, уикендът и сряда са тежки. Понеделник и четвъртък ще са успешни, а във вторник ще сте нестабилни и променливи.

 

РАК 

Избягвайте кавгите

            Мобилизирайте се и без излишна суета се възползвайте от обстоятелствата, като ги подчините на интересите си. Новото седемдневие разкрива добри възможности за лични и делови постижения, но трудностите не ви отминават и в някои случаи реализацията на целите ще се окаже невъзможна. С проблеми ще се сблъскате при уреждане на лични или други въпроси чрез администрация. Петък ще е доста напрегнат, а събота, неделя, понеделник и вторник са нервни, но и успешни. Следващите дни са добри.         

 

ЛЪВ 

Проявете по-ярка активност

        Настроение и любов ще изпълват дните през седмицата. Новият седмичен период е благоприятен за реализация на финансови цели, към каквито ще се устремят мнозина от Лъвовете. Успехите ви ще се дължат на повишената активност, а онова, което е препоръчително за момента е да действате самостоятелно. Подкрепа от административно ниво ще получите, но това може да  е след изтичането на седмицата. В петък осъществявате лична цел, а уикендът е благодатен. Със сполука по целите се характеризират и делничните дни.

 

ДЕВА 

Подкрепа от влиятелни личности

            Обстоятелствата и животът ще ви направят по-практични и следвайки интересите си, ще реализирате по-бързо намеренията си. Това е период с добри възможности и ако успеете да се възползвате от обстоятелствата ще осъществите важните си цели. Няма начин да заобиколите пречките, защото те ще се появяват внезапно, но може да разчитате на подкрепата на сериозни хора, които няма да ви подведат. За бизнесмените от зодията се очертават силни неприятности от партньори. Петък и събота затрудняват, а неделя ще е успешна. Понеделникът идва с остри кавги,  вторник носи промени, а следващите са успешни.

 

ВЕЗНИ 

Умели действия, но и много напрежение

         Нови предизвикателства ще ви изправят пред конкуренцията и ще можете да сверите критериите си за успешен бизнес. Чрез умели ходове, дипломация и хитрост, Везните ще имат възможността да реализират деловите си намерения, но тази тактика ще е негодна за осъществяване на личните цели. Много трудности възникват при провеждане на срещи. В някои  случаи няма да се състоят поради обективните обстоятелства, а в други ще се отложат в последния момент. От петък до понеделник включително дните ще са напрегнати. Следващите три дни ще бъдат успешни. 

 

СКОРПИОН 

Пред продължителен чудесен етап

            Подреденост във всичко, това е пътя, водещ напред. Скорпионите са на прага на чудесен двугодишен период, който ще ги радва с изразителни лични и делови постижения, добро здраве и значителна подкрепа от близки и приятели. Предстои ви наистина твърде пълноценно време, през което ще реализирате намеренията и целите си съвършено. Петък е силно плодотворен, а събота е ярко успешна. В неделя отстранявате проблеми. Понеделник е нервен, а във вторник хитрувате успешно. В сряда и четвъртък – сполука.

 

СТРЕЛЕЦ 

Владейте се, за да имате шанс за сполука

Не се съмнявайте в полезността от усилията си и без да губите надежда работете, предстоящите реализации ще ви направят доволни. За вас периодът не е лош от гледна точка на постижения, но както за останалите зодии няма да липсват трудности и социални пречки. Те ще оставят своя отпечатък. Както обикновено овладяването на нервите ще е вашия най-добър ход. Не обръщайте внимание на дребни събития, а действайте по мащабните си цели. Петък е доста успешен, а уикендът и понеделник ще са достатъчно напрегнати и нервни. Следващите делнични дни ще ви радват със сполука.

 

КОЗИРОГ 

Владейте нервността си

            Служебни ангажименти ще ви потопят в динамиката на несвършените задачи. Козирозите не пропускат да отбележат плюсовете и минусите в дадена ситуация, за да се ориентират относно овладяването ù. Това е съвсем адекватна реакция, но в момента подобна възможност едва ли ще се разкрие, защото вече не става дума за напрежение отвън, а за обратното – отвътре. Петък и събота са благоприятни, а неделя и понеделник ще са доста нервни. Вторник и сряда ще са успешни, какъвто е и четвъртък, но последният ще и по-напрегнат и нервен.        

       

ВОДОЛЕЙ 

Стабилизирайте се емоционално

            Амбицирани сте да постигнете намеренията си на всяка цена, често без да си давате сметка за недоумението и огорченията, които оставяте след себе си. Явно сте притиснати от силно напрежение, което ще се изрази под формата на значителна нервност, често прерастваща в агресия. При вас атаките на емоционално ниво ще са много силни и ако не положите достатъчно усилия да се владеете, може да си причините неприятности. Периодът ще е по-напрегнат. Добре е де сте сдържани. Петък ви предоставя предимство. Уикендът е добър въпреки някои трудности. От делниците само четвъртък ще е неприятен.  

 

РИБИ 

Разкриват се добри възможности

            Отдавайки преднина на доброто, което носите в себе си, ще общувате с открито сърце и по-лесно ще реализирате намеренията си, извличайки полза от всичко. През новата седмица ситуацията около вас ще е далеч по-спокойна от друг път, което ще намери яркото си огледално отражение в душевното ви равновесие. За някои от зодията тази дефиниция едва ли ще е валидна, защото имат силни домашни ядове и притеснения, а когато на човек му е неудобно вкъщи – никъде не намира спокойствие. Успешен петък, трудна събота и сполучлива неделя. Понеделник и вторник ще са напрегнати, а сряда и  четвъртък ви носят успех.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft