Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 декември-СТРЕЛЕЦ Делови и финансов успех, СКОРПИОН На прага на хубав етап

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 декември-СТРЕЛЕЦ Делови и финансов успех, СКОРПИОН На прага на хубав етап
4161
Седмичен хороскоп за периода от 7 до 13 декември-СТРЕЛЕЦ Делови и финансов успех, СКОРПИОН На прага на хубав етап

За Овните седмицата ще е успешна, но и доста натоварена, а за Телците се очертава доста разнообразен период. Близнаците ще останат доволни от постигнатото, а личните и деловите възможностите на Раците ще са повече от отлични. За Лъвовете периодът е  експанзивен, а дните за Девите се характеризират с делови промени.

За Везните се очертават новости, а Скорпионите стъпват на прага на отличен етап. На Стрелците седмицата носи делови и финансов успех, а Козирозите да внимават с парите. За Водолеите периодът е труден, а Рибите да се владеят по-качествено!

 

ОВЕН 

Напрежение, но и успех

            В полза на добрите ви замисли и начинания през следващите дни е да се стремите към повече хармония във взаимоотношенията и душевен комфорт. Стремежът на Овните към печалби е изразителен. През седмицата мнозина често ще действат агресивно за да реализират намеренията си. Противоречията и скандалите по финансови въпроси ще са факт от всекидневието на мнозина през седмицата. В действията от делово естество ще сте облагодетелствани от силен късмет. В петък действате активно, а през уикенда – хитро. Понеделник е нервен, вторник и четвъртък са напрегнати, но и успешни, а сряда е сполучлива.

 

ТЕЛЕЦ 

Многоцветен етап

            Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. В делови план разликата ви с Овните е във факта, че вие ще действате по-рисково, което не е препоръчително, защото не след дълго несъмнено ще заплатите тежко за дръзките си действия. Отстранете двойния подход, особено по делови и материални и въпроси, защото ще си създадете значителни неприятности. Петък ще е успешен. Такъв ще е и уикендът, но само за честно действащите. Понеделник е добър, вторник ще е слаб. Следващите дни ще ви радват със сполука.   

 

БЛИЗНАЦИ 

Удовлетворителни постижения

            Няма да ви липсват предизвикателства и в повечето случаи, за да вървят гладко нещата ви ще зависи предимно от вас. Активни за реализацията на целите си във обществените среди, бизнеса и професията, Близнаците ще действат мощно и много хитро, без да спестяват силите  и уменията си – включително и за коварните от тях. Седмичният период ви обещава да осъществите и личните си намерения. Петък и почивните дни са успешни за целите ви. Понеделник е благодатен, а вторник ви носи очакван успех. Сряда ще бъде доста нервна, а четвъртък ще ви радва с финансова сполука.

 

РАК 

Добри възможности за успех

            Занимаващите се с бизнес ще напреднат в договореностите, довеждайки ги до желаните финансови резултати. Очакванията на преобладаващата част от Раците за сполучлива делова изява не е далеч от практическото им осъществяване, но за успехът ви е абсолютно задължително отношенията с колегите да са изрядни, особено във финансов аспект. В противен случай ситуацията може да се утежни. Другият важен момент е да не очаквате появата на нови възможности за реализация. Петък, уикендът, понеделник, сряда и четвъртък са успешни за делата ви. Вторник ще е неприятният ден.

 

ЛЪВ 

Раздвижване

            Ще влагате енергията си в осъществяване на всичко, което считате важно за себе си и семейството си. Съдбовното влияние за вас през седмицата ще е смесено. В личен план възможностите ви за успех са изразителни. Такива са и по отношение на деловите цели. Мнозина от родените ще преминат на нова работа или на настоящото място ще бъде увеличено заплащането им. В обществените среди е необходимо да сте много внимателни и старателно да избягвате противоречията. Петък и уикендът са хубави. Понеделник и вторник са неприятни, а сряда и четвъртък - успешни.

 

ДЕВА 

Делови промени

           Разочарования от миналото ще присъстват отново в живота ви, но този път с обратен знак. Личният ви късмет ще е изразителен през периода, но мнозина от родените в знака ще се сблъскат с проблеми в службата и бизнеса. Това развитие несъмнено ще се окаже сериозна причина за някои от родените относно ориентирането им към друга работа. Решите ли се на такава крачка, бързо ще намерите подходящото място. Петък ще е нервен, а в събота ще сте напрегнати. Неделя ви нови хубави новини, а понеделник – промяна. Следващите дни са успешни.

 

ВЕЗНИ 

Седмицата носи промени

            Ако добре обмисляте ходовете си може да разчитате на подкрепа. Имате всички шансове да промените живота си към по-добро. Везните трябва да повишат вниманието си през седмицата при разрешаването на въпроси от лично естество, защото вероятността да допуснат непоправима грешка или няколко грешки е много голяма. Не влизайте в противоречия с околните, защото обикновено ще завършват с ярки конфликти. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е благоприятна и вещае начало на промени. Понеделник разкрива нови обстоятелства, вторник е надежден, а сряда и четвъртък са сполучливи.

 

СКОРПИОН 

На прага на хубав етап

            Атмосферата около вас е заредена и с не дотам очаквани от вас неща. Представителите на Скорпион стъпват на прага на превъзходен жизнен етап, който ще им предостави чудесни условия за професионален и социален напредък. Продължителността му ще е три месеца, а за мнозина от родените в знака ефектът ще е многопосочен. Препоръчително е да поддържате оптимални взаимоотношения и да владеете нервите си. Активен петък, нервна събота и сполучлива неделя.  Понеделник говори за съперничество. Следващите дни ще са напрегнати.

 

СТРЕЛЕЦ

Делови и финансов успех

              С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Социална сполука, финансов успех и надеждни контакти са ярката характеристика за Стрелците през новата седмица. В деловите среди следва да сте по-сдържани и да избягвате споровете, за да не достигате до конфликти. Периодът предупреждава за опасност от транспорти катастрофи. Шофирайте внимателно! Петък ви носи успех, събота е нервна, а неделя – конфликтна. Понеделник и четвъртък са сполучливи. Вторник ви носи промени, а сряда ще бъде напрегната.

 

КОЗИРОГ 

Внимавайте с финансите

            Съумеете ли да овладеете енергията и силите, които ви водят не бива да се тревожите за настоящето си. Предстоящата седмица е етап на разностранни събития, които говорят за делови успехи, финансови проблеми, повишено напрежение в дома и в личен план, както и двойствено поведение в службата и обществото. През седмицата внимавайте предимно с финансите. Не правете експерименти в тази периметър! Петък ще бъде ярко успешен, събота е нервна, а неделя неприятна. Понеделник и четвъртък ще бъдат успешни. Вторник ви разкрива нови възможности, а сряда носи промени.

 

ВОДОЛЕЙ 

Труден етап. Внимавайте!

            Преживяванията, породени от силни емоции и бурни взаимоотношения изчерпаха много от енергията ви. Представителите на Водолей следва да са особено внимателни през предстоящата седмица при осъществяване на контакти в обществото, както и при реализиране на личните си цели. Вероятността за допускане на фатални грешки или за намалено внимание е дебело подчертана. Проблем за мнозина от родените ще е честността. Пренебрегването ù ще създаде неприятности на мнозина. Петък, понеделник и вторник ще са успешни, а уикендът – неприятен. Другите дни са променливи.

 

РИБИ 

Владейте нервността си!

            За да приключат проектите ви успешно и да ви носят очакваните финанси е нужно повече предварителна подготовка. Представителите на Риби ще действат хитро за реализацията на целите си.  В повечето случаи ще постигнат онова, към което са се насочили. По-сериозно внимание би следвало да обърнете на контактите в деловите среди и отговорно да си обещаете, че ще владеете нервите си. Това ще е от голямо значение за успеха ви. Петък и уикендът ще са успешни, а понеделник ще е много нервен. Вторник и четвъртък ще са благоприятни, а сряда ви носи промени.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft