Седмичен хороскоп на Алена-Близнаци благодатни дни за финансите, Водолей-Ново, чечеливше начинание

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Близнаци благодатни дни за финансите, Водолей-Ново, чечеливше начинание
10681
Седмичен хороскоп на Алена-Близнаци благодатни дни за финансите, Водолей-Ново, чечеливше начинание

Седмицата, която предстои ще бъде благоданта, ползотворна и изпълнена с нови преживявания. нови възможности ще се отворят пред различните зодии и ако има такива, не е зле да се възползват, защото ще бъдат печеливши.

Малко ще бъдат разочарованията и неприятностите и въпреки, че ще ги има, те няма да повлияят като цяло на общия тон на седмицата. 

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Старайте се да сте по-умерени и не губете здравия разум. Преди да предприемете нещо, мислете по-задълбочено. Във ваша полза ще бъде да вникнете в заниманията си – така няма да пропуснете нещо важно. Отделете време и за почивка, за спокойни дейности, особено ако се чувствате напрегнати или преуморени.

Телец
Имайте едно наум при общуването – както с непознати и по-далечни познати, така и с близки хора. Има вероятност някой да се опита да ви се наложи, да ви манипулира или да поиска по някакъв начин да се възползва от вас. Ако чувствате, че този човек прекалява и не се отнася както трябва с вас, осмелете се да очертаете граници помежду ви.

Близнаци
Ще получавате лесно съдействие от околните, за да осъществите намеренията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате на любимия човек за съвет и разбиране. Идните дни са благодатни за финансите ви – може да получите бързи пари. В работата усилията ви ще дават резултат и ще чувствате, че сте ценени по достойнство.

Рак
Ще ви е по-трудно, ако се разпилявате и се лутате без цел и посока. Това важи особено за първата половина на периода, когато е възможно да имате наистина добри постижения в професионалната област, ако сте сериозни и организирани. Ако някой ви кара да изпитвате вина или да се чувствате зависими, вероятно сте станали обект и на манипулации.

Лъв
Ако подхождате с уважение към хората, с които имате близки отношения и се опитвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съюзници или да ликвидирате стари недоразумения. В крайна сметка всичко зависи от вас и от вашата воля да водите диалог. Периодът е много подходящ за сключване на делови споразумения и за установяване на нови контакти.

Дева
Може да решите импулсивно да пътувате някъде или да се впуснете в служебно начинание, за което не сте сигурни докъде ще ви доведе. Бъдете спокойни – щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма да сбъркате. Понеделник и вторник са дни за любов и удоволствия, така че споделете вълненията и преживяванията си с любим човек.

Везни
Ще добиете по-голяма яснота за целта, която преследвате. Ще вложите енергията си в действие, затова шансовете да постигнете напредък ще са добри – още повече че получавате значителна подкрепа от близки, приятели и партньори. При някои представители на знака обект на страстта ще бъде не занимание, а човек – в такъв случай ви очакват доста горещи изживявания.

Скорпион
Ще трябва да направите промяна, която не е никак лесна. Тя може да е свързана с някакви конкретни събития, но може да става дума за вътрешна трансформация – например да надмогнете себе си в дадена ситуация или да жертвате осъществяването на свое желание в името на нещо важно.

Стрелец
Не е изключено да се изправите пред предизвикателства, най-вече в емоционален план. Може наяве да излязат скрити проблеми или дълго потискани чувства. Имайте предвид, че ако се ядосвате на някого, но таите гнева в себе си, това може да се отрази зле не само на душевното ви, а и на физическото ви здраве, така че не го допускайте.

Козирог
Ще привличате лесно вниманието на околните, а може и да имате и някаква материална изгода. Ще постигнете целите си по-лесно, ако се стремите към хармония и си сътрудничите с хората около вас, вместо да се опитвате да се налагате. Миролюбивата ви нагласа ще привлече добрите отношения в замяна – и в личните, и в служебните контакти.

Водолей

Периодът е подходящ за нови начинания – каквото и да подхванете, бързо ще постигнете развитие. Добре ще бъде, ако преследвате конкретни цели. Ако се разпилявате в много посоки, може да изхабите енергията си напразно или да не постигнете трайни резултати. Тъй като въздушната ви природа ще се изявява особено силно и ще действате импулсивно, наложете си да помислите, преди да рискувате.

Риби
Опитайте да контролирате собствените си реакции, той като ще действате импулсивно и може би няма да остане време да анализирате какво точно се случва и как е уместно да постъпите. Хармонията в дома ви ще бъде нарушена заради опити на член от семейството да се налага или пък самите вие ще изисквате от близките си прекалено много и ще храните неоправдани очаквания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft