Седмичен хороскоп на Алена-Козирог-Благодатен период за финансите, Водолей -Благоприятно време за любовни отношения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Козирог-Благодатен период за финансите, Водолей -Благоприятно време за любовни отношения
25294
Седмичен хороскоп на Алена-Козирог-Благодатен период за финансите, Водолей -Благоприятно време за любовни отношения

Очаква ни една изпълнена с радостни емоции седмица, в която ще имаме време за любов, ще получим финансова подкрепа и награда за усилията си, а освен това ще имаме нови предложения или за смяна на работното място, или за повишение в работата, на което ще е трудно да откажем. Изобщо, очертава се една щастлива седмица.

Вижте какво ви е подготвила Алена в хороскопа си за седмицата, публикуван във в.

„Уикенд“

 Овен

Едва ли ще се окажете изправени пред някакви по-сериозни пречки или проблеми. Повечето от вас ще са настроени позитивно, а мислите ви ще бъдат насочени или към предстоящи промени, или към внасяне на подобрения в настоящето. Не отлагайте новите начинания, които сте замислили – периодът е чудесен да се устремите напред и да бъдете по-дейни.

Телец
Следващите дни ще бъдат динамични и най-вероятно интересни. Може да пътувате, да изучавате нещо ново или да участвате в многобройни срещи и разговори. Периодът е чудесен да се изявите, като използвате комуникативните си умения и установените от вас контакти. През идната седмица словото ще се превърне във ваше много мощно оръжие.

Близнаци
Седмицата се очертава да е благоприятна за вас, най-вече що се отнася до взаимоотношенията ви – любовни, приятелски и служебни. Ще се разбирате лесно с околните, общуването ще бъде приятно и ползотворно. Понеделник и вторник са чудесни дни за пътуване, да се видите с приятели или да посетите културно мероприятие. В работата лесно ще откривате правилните хора и ще намирате общ език с тях.

Рак
Ако през изминалите дни сте били унили и сте срещали пречки по пътя си, сега може да си отдъхнете – тъмните мисли ще се разсеят и ще се радвате на повече слънце. Ако не сте имали подобни усещания, тогава може би е добре да се замислите дали не се въртите в затворен кръг и дали не е нужно да направите някаква по-сериозна промяна, за да излезете от тази рамка.

Лъв
Ще откриете ключа за успеха в личните и служебните си дела, ако сте готови да се поставяте на мястото на околните, да обсъждате проблемите с тях и да правите разумни компромиси. Ако подхождате искрено и добронамерено към хората, ще ви бъде много по-лесно да се разбирате с тях. Тези от вас, които са самонадеяни и си мислят, че винаги са прави, по-добре да смекчат тази своя нагласа, защото тя няма да донесе нищо добро.

Дева
Идната седмица ще е доста ползотворна за вас в служебно отношение. Каквито и планове да имате в тази област, настъпва моментът да проявите по-голямо усърдие и да внесете някои подобрения. Ако сте безработни или имате намерение да си търсите нова работа, не отлагайте повече това и проявете инициатива – дните са много подходящи за кандидатстване.

Везни
Ще успеете да обърнете по-голямо внимание на себе си. Дори да не сте имали грижи, а просто да сте прекарвали повече време вкъщи, през дадения период ще изпитвате желание да излизате и да се забавлявате. Влиянието ще усетят най-вече тези представители на знака, които не са семейни и не са обвързани – това ще е време за купони и за нови любовни авантюри.

Скорпион
Очаква ви силна седмица, в която ще бъдете доста активни и ще имате енергия да се заемете с доста неща. Хубавото е, че ще се чувствате по-уверени в себе си, а това без съмнение ще ви помага да вършит всекидневните си служебни дела и да преследвате важните за вас цели. Ако се отдавате на мързел и леност, не само ще изпуснете важен момент да подобрите живота си, но е възможно и да си докарате вътрешен дискомфорт.

Стрелец
Ще усетите прилив на енергия и сили, които несъмнено ще ви подействат ободряващо. Няма да ви се иска да стоите на едно място, еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да направите всекидневието си по-интересно, а в по-широк план – да се погрижите за собственото си развитие и да подобрите живота си. Ще постъпите най-добре, ако насочите усилията си към нещо, което има смисъл за вас.

Козирог
Вниманието ви ще бъде насочено към бъдещето и е твърде вероятно отношенията, които изградите сега, да се окажат трайни и ползотворни за вас. Още в понеделник ще се открие възможност да видите резултатите от усилията, които сте полагали в миналото, но и следващите дни ще бъдат благодатни за финансите и за професионалните ви проекти.

Водолей
Едва ли ще скучаете, защото няма да ви липсват романтични изживявания или покани за участия в събития или приятелски сбирки. Не отказвайте да излезете сред хора и да разширите социалния си гръг – ще попаднете на интересни личности. Периодът е чудесен и за любовните ви отношения – без да правите кой знае какво, ще привличате интерес и ще получавате внимание.

Риби
Ще се чувствате по-добре, ако отделяте малко повече време за себе си. Ако имате достататъчно енергия и я разпределяте правилно, има шанс да свършите доста неща. Може успешно да стартирате работа по нови проекти, да довършите стари или да откриете някакво занимание, което да ви вдъхнове. Все пак не забравяйте да се съобразявате с възможностите на тялото си и да си почивате качествено.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft