Сестрата на булката едва не съсипа сватбата, заради роклята си

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Сватби
Сестрата на булката едва не съсипа сватбата, заради роклята си
4991
Сестрата на булката едва не съсипа сватбата, заради роклята си

Две сестри не можаха да се разберат как едната да се облече за сватбата на другата, което превърна важния празник в истински кошмар.

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на всяко момиче. Булките искат този ден да е просто перфектен – щастливи гости, красиви декорации, вкусна храна и море от любов и топлина.

Понякога обаче точно най-близкият ти човек може да развали този празник.

Момиче реши да направи сестра си шаферка, като просто я помоли да си купи тъмно синя рокля с цветя. Въпреки това сестра й решила да подбере одежда, която според нея по-добре ще подчертае формите и достойнствата й, отколкото да изпълни заръката.

Така тя искаше да цъфне на най-важния ден от живота на сестра си с полупрозрачна рокля без ръкави, която оставя доста малко на въображението. Булката буквално останала в ступор, след като видяла как иска да се появи роднината й на сватбения ден.

Младоженката реши моментално да се „похвали” в социалните мрежи за това, което се случва.

„Сватбата ми ще се състои след 8 дни. Бях помолила сестра си още през януари да си купи тъмно синя рокля на цветя, за да ми бъде шаферка. Днес тя ми казва, че е поръчала доста дрехи, но нищо не й харесвало, освен една доста провокативна одежда. Когато я видях, категорично заявих, че тя не може да се появи така на МОЯТА СВАТБА и даже да ми бъде шаферка. Когато чу това, тя се тръшна, че или ще е с тази рокля или няма да присъства на празника ми”, оплака се бъдещата булка в социалните мрежи.

 

Публикацията веднага бе последвана от бурна реакция на потребителите. Повечето от тях подкрепят булката, смятайки че точно този ден трябва да е специален за булката и сестра й е редно да се съобрази и да не го проваля.

„Роклята е сладка, но определено не е подходяща за шаферка”, коментира потребител.

Друг пък смята: „Тя е подходяща за спалнята! Ако ми се появи така на моята сватба, директно ще я отпратя вкъщи, преди да е съсипала всичко”

В крайна сметка булката не отстъпила, сестра й не присъствала на сватбения й ден. Все пак младоженката била съсипана, че един от най-близките й хора не е бил до нея в този толкова важен празник. Вие как бихте постъпили?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft