Страховитото пророчество на Ванга за 22.2.2020 г. вече се сбъдна!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Страховитото пророчество на Ванга за 22.2.2020 г. вече се сбъдна!
26598
Страховитото пророчество на Ванга за 22.2.2020 г. вече се сбъдна!

Сергей Костарой е бил близък приятел на Ванга. Именно той разкри за първи път предсказанията за 2020 година, направени приживе от пророчицата.

Ванга прави едно зловещо пророчество за тази година. Тя свързва датите 22.

02. 2020 и 22. 12. 2020 година - дните, в които има пет двойки.  Макар и пророчицата да не се интересува от нумерология, тя смята, че това ще донесе лоша поличба не само за света, но и за България.

Журналистът и добър приятел на Ванга Сергей Кастарной разказва, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

Сергей Кастарной

На практика и двете предсказания се сбъдват. Епидемията от коронавирус вече е факт и настъпва все по-близо към България. В Италия вече има първи смъртен случай, Македония също обяви, че има заразени. 

На фона нарастващото напрежение в Турция заради Сирия един военен конфликт никак не изглежда невъзможен.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, казва Сергей Кастарной.

Той твърди, че приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не дойде им времето. Разкритията си Кастарной прави в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината.

 „Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.


 

Дай твоята оценка:
2 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft