Сузи представи бъдещия си съпруг на родителите си-С 14 години по-възрастен от баща й-Ето какво се случи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Сузи представи бъдещия си съпруг на родителите си-С 14 години по-възрастен от баща й-Ето какво се случи!
6025
Сузи представи бъдещия си съпруг на родителите си-С 14 години по-възрастен от баща й-Ето какво се случи!

Дъщерята на Кейти беше на 25 години и беше студентка, като в същото време работеше. Намираше се сред млади хора, образовани, но без особени възможности.

Момичето постоянно намирало кусури на всички и дори се шегували, че търси съвременния Ален Делон.

И ето, че той тутакси се появил за нея...

Когато дъщерята на Кейти представила бъдещия си съпруг на нея и мъжа й те били в ступор. Направво изпаднали в амок и не били способни да кажат нищо, изгубили и ума и дума заради това, че избраникът ѝ е с цели 14 години по-възрастен от баща й, но това не било всичко...


Той имал двама сина - един на 40 години и един на 37 години. Те също са много по-възрастни от дъщеря им.

Момичето се опитало да убеди семейството си, че е сигурно в избора си и ги помолило да приемат избраника му. Родителите се опитвали да убедят дъщеря си  в обратното, но отсреща получавали само отговора "Обичам го".

Бъдещият младоженец изглеждал по-млад за възрастта си, не бил беден, имал си хубава работа. Той обаче бил на 60, а детето им едва на 25 години.

Тогава щерка й поставила ултиматум: "Или приемате ситуацията и нас или се изнасям да живея при него и никога повече няма да ви проговоря или да ми видите очите", заклело се момичето. 

 

Напрежението в семейството се покачило, мъжът на Кейти дори пропушил от нерви за първи път в живота си. В крайна сметка Кейти и мъжът й се примирили и вдигнали сватба за дъщеря си.

На сватбата всички видели въпросния мъж - изглеждал добре, но видимо доста възрастен. Станало ясно, че има страшно много пари и било ясно, че не само любовта ги държи заедно. 

Половин година след събитието двамата обаче още са щастливи. Всичко е много странно. Ако този брак е за пари? Но Кейти и мъжът й винаги са имали достатъчно. 

В крайна сметка мъжът на щерка им им благодарил, защото тя го карала да изживее младините си отново. Вие какво мислите, възможна ли е любов при такава огромна възрастова разлика?

Дай твоята оценка:
1 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft