Съдбоносно лунно затъмнение на 05 юни: ако сте от земните знаци Дева, Телец, Козирог силни победи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Съдбоносно лунно затъмнение на 05 юни: ако сте от земните знаци Дева, Телец, Козирог силни победи!
62832
Съдбоносно лунно затъмнение на 05 юни: ако сте от земните знаци Дева, Телец, Козирог силни победи!

Лунното затъмнение на 5 юни 2020 г. е първото от няколко за 2020 г., което ни подканва да направим подобрения и промени в нашите системи за комуникация, транспорт и убеждения и образование през предстоящите няколко години.

Това затъмнение е първото в набор от затъмнения, които падат по оста Близнаци-Стрелец. 

 Можем да почувстваме доста недоволство от настоящите условия, но това вълнение може да ни мотивира да започнем да правим важни промени.

Овен

Представителите на тази зодия могат да преживеят промени в семейния живот, и то не към по-добро. Също така си струва да обърнете внимание на вашата разсеяност, тъй като работата с документи е възможна. За самотните Овни този период не е подходящ за намиране на партньор - не привличайте вниманието на противоположния пол.

Телец

Ще откриете известно недоразумение сред семейството си, пропуски и недоверие. Опитайте се да бъдете по-търпеливи от обикновено и не правите резки изводи - всичко ще се получи. Това важи особено за вашата сродна душа. Не изразявайте подозренията си и не проявявайте ревност, само ще го влошите.

Близнаци

Астролозите съветват да избягвате нови дългове: заеми. Дръжте емоциите си в ръцете си и не правете врагове повече, отколкото вече имате. Бъдете толерантни, в противен случай има шанс да загубите голяма сума пари. Не губете концентрация на обществени места.

 Рак

Представителите на този знак най-вече ще усетят проявата на затъмнение. И всичко това заради тяхната чувствителност. Пригответе се за сериозни трансформации. Има шанс за влошаване на отношенията с децата, така че бъдете находчиви и разбиращи, за да избегнете ненужни конфликти. По-добре ги оставете със себе си за този ден.

Лъв

Астролозите смятат, че връзката ви с по-старото поколение ще бъде леко напрегната. Може да искате да се преместите - отделете си време. Подобни импулси са съвсем естествени в този ден; по-добре е да помислите над всичко през благоприятен период. Не губете вниманието си зад волана, има вероятност от нараняване.

Дева

Представителите на този знак ще повлияят значително на отношенията с роднините. Те могат да стигнат до крайности. Дръжте се под контрол, не се поддавайте на импулсивност. Поради бездействие не можете рязко да пристъпите към сериозни действия. Така че първо помислете с главата си. Изчакайте и не създайте нови проблеми.

Везни

Трябва да обърнете специално внимание на думите си, които през този ден могат да наранят доста, макар и случайно. Последствията могат да бъдат доста ужасни. И не е нужно да обиждате някого, можете случайно да разкриете нечия друга тайна или някакви планове. В професионалната сфера има шанс да се развали репутацията. Струва си да внимавате с финансите, за да не загубите внезапно определена сума.

Скорпион

Това лунно затъмнение ще повлияе значително на представителите на този знак. Можете да си припомните старото негодувание и подценяване, което ще доведе до лоши последствия. Това вече е минало. Също така в този ден се опитайте да не вземате сериозни решения във всички области на живота. Не включвайте егото си - нито сте по-добри, нито по-лоши от другите, бъдете на една и съща дължина на вълната с тях. В този случай ще прекарате деня в полза на себе си.

Стрелец

Астролозите вярват, че този знак ще преживее затъмнението без никакви проблеми. Денят може да мине добре, особено ако обърнете внимание на тялото и духа си, например, чрез медитация. Също така се опитайте да помогнете на близките си да се заредят с положителна енергия за дълъг период. Можете да се огледате, може би някой друг има нужда от помощ.

Козирог

Представителите на този знак може да си припомнят твърде много за себе си. Ето защо, умерете своята страст и амбиция, за да не играят жестока шега с вас. По-добре е да изчакате този период и да завършите всичките си амбициозни дела малко по-късно. Ще намерите и приятни изненади по време на работа, например похвали от шефовете. Не забравяйте за семейството си, бъдете внимателни с тях в този ден.

Водолей

Представителите на тази зодия ще искат да се превъзнасят сред колеги, познати, приятели. Ще има желание да се докажете и да получите награда за това. Желанията са добри, но не използвайте непочтени методи за борба. В противен случай това няма да играе във вашата посока, което може да доведе до напълно противоположен резултат. Опитайте се наистина да прецените силните си и способности на ситуацията, за да не пльоснете лицето си в калта.

Риби

Астролозите смятат, че трябва да отделите повече време на баща си. Може би той ще се нуждае от помощ по някои въпроси, или може би здравето му ще се влоши. Опитайте се да бъдете с него този ден. Възможно е да има проблеми и с хора, които заемат по-високи постове от вас. Например по време на работа не бива да спорите със старши колеги. Ще изглежда странно, но също така поставяйте под въпрос позицията си.

Дай твоята оценка:
3 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft