С Алек ли? Ето къде и с кого засякоха Магдалена преди дни-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
С Алек ли? Ето къде и с кого засякоха Магдалена преди дни-Снимки
134853
Снимков материал: pixabay.com
С Алек ли? Ето къде и с кого засякоха Магдалена преди дни-Снимки

Преди старта на "Ергенът" се говореше, че Алек Младенов избира жена с дете и си тръгва с нея. Показаха се и снимки на въпросната, която...

да - вече всички знаем, че е Надежда Вишева.

Малко по-късно, след началото на формата, упорито се заговори, че не Надежда, а Магдалена Томова е избраницата на ергенчето, а и отношението му към нея показваше, че това ще да е самата истина. Алек не спираше да зяпа Маги като дете скъпа играчка, лигите му по нея течаха, а и в един момент директно си й каза, че е влюбен.

Е, оттогава обаче изтече доста вода и чувствата му явно се обърнаха. Така че да - победителката е Надежда Вишева, а Маги Томова все още е в търсене на любовта. Доказателство за това е и компанията, в която тя беше заснета преди броени дни - изцяло женска, с Екатерина от "Ергенът" в нея.

Маги и Екатерина бяха на събитието LUNAR, което се провежда в столицата и което е истинска светлинна феерия. Вместо в прегръдките на Алек Младенов обаче, Магдалена е изцяло обградена от дами, сред които и моделът Глория Петкова, която познаваме от Вип Брадър навремето.

"Маги много искаше да й се получи с Алек, но не стана. Затова сега излиза често и се опитва да го забрави като е сред хора и се оглежда за нейния си мъж, който й е отреден от съдбата", коментират запознати.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft