Тази жена загуби 6 бебета, но ето какво се случи накрая

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Тази жена загуби 6 бебета, но ето какво се случи накрая
3274
Тази жена загуби 6 бебета, но ето какво се случи накрая

Млада майка най-накрая приветства дъщеря-чудо, след като претърпява шест спонтанни аборта.

Шанън Рийд от Нортъмбърланд също разкри как екстрасенс е предсказал сърдечните й болки - и й е казал, че ще има още едно бебе.

Шанън, която сега е на 27, била само на 20, когато за пръв път забременява, и е съкрушена, когато абортира седмици по-късно.

В следващите години тя губи още пет бебета и е диагностицирана с антифосфолипид (APS) - известен също като синдром на лепкава кръв - автоимунно състояние, което кара тялото да погрешно атакува здрава тъкан. Въпреки че е предупредена от лекарите, че тя никога няма да може да има бебе, през октомври 2019 г.

Шанън посрещна малко момиченце Лиарни. Сега, поглеждайки назад, тя вярва, че екстрасенсът е предсказал спонтанните аборти - и също е предсказал друго дете в бъдещето й. Шанън има състояние, което кара тялото й да атакува здрава тъкан

„Всяка лоша или несигурна ситуация, в която съм попадала, винаги съм се молила“, казва Шанън.

"Някои хора не вярват в подобни неща, но това ме кара да се чувствам по-добре и ми дава спокойствие." През 2015 г., след третия си спонтанен аборт, екстрасенс казва на Шанън, че няма да има бебе в продължение на четири години, въпреки че многократно ще забременява.

„Спомням си, че си мислех:„ Това не може да е вярно.“ Едва след като получих Лиарни, аз погледнах назад и разбрах, че е предсказал всичко “, казва тя.

- И така, трябваше да се върна при него, за да видя какво ще каже. Имах още едно предсказание преди няколко седмици и той ми каза, че ще имам още едно бебе. Пътешествието на Шанън към майчинството започва през август 2014 г., когато тя открива, че е бременна за първи път. - Моето момиченце си заслужаваше всички мъки преди. Тя е всичко, което някога съм искала.

Тя добавя: „Със сигурност беше изненада.

Не бях раждала, но винаги съм била силна по майчина линия и се чувствах готова да стана майка. Но вълнението й е краткотрайно и тя за съжаление се абортира само шест седмици по-късно. Според благотворителната организация Tommy's приблизително всяка четвърта бременност завършва със спонтанен аборт, който обикновено се случва през първите 12 седмици. „Лекарите ми казаха, че е нормално“, казва Шанън. 'Трудно е за обяснение. След като бях загубила едно бебе, сякаш нещо изведнъж липсваше.

„Моите майчини хормони бяха в повече и отчаяно исках да имам дете.“ През ноември 2014 г. Шанън забременява за втори път, за съжаление отново губи бебето шест седмици по-късно. Тя претърпява последващи спонтанни аборти през 2015, 2016 и 2017 г., като всички бременности продължават по-малко от 10 седмици.

„След петте загуби се разделих с тогавашния си партньор. Сърцето ми беше твърде наранено, за да поддържим връзката заедно “, казва тя. След време Шанън се срещна с нов партньор, с когото вече не е, в крайна сметка забременя за шести път през август 2018 г.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft