ТАРО прогнозата на феноменът Анжела Пърл от 15 до 21 юли: ако сте ОВЕН или БЛИЗНАЦИ постигане на цели и добри новини!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогнозата на феноменът Анжела Пърл от 15 до 21 юли: ако сте ОВЕН или БЛИЗНАЦИ постигане на цели и добри новини!
21597
ТАРО прогнозата на феноменът Анжела Пърл от 15 до 21 юли: ако сте ОВЕН или БЛИЗНАЦИ постигане на цели и добри новини!

Благодарение на предсказанията на картите Таро и тяхното тълкуване от феноменът Анжела Пърл, лесно можете да разберете какво ви е подготвила съдбата и как да не изпаднете в затруднено положение.

Арканите на Таро е важно да се тълкуват въз основа на специфичните реалности на живота: не трябва да се разбира всяка карта буквално. В допълнение Анжела Пърл споделя, че е важно да се помни - в крайна сметка не картите, а ние сами управляваме живота си.

Картите Таро дават предупреждения и правилната посока, но крайният резултат зависи повече от човека и неговите решения.

Овен

Картата „Силата” показва на Овен възможността да се справи с проблемите и да постигне успех благодарение на волята и отговорността. Според този Аркана за Овен е важно да се ограничат емоциите, така че промените в настроението да не предизвикват конфликти и неприятности.

Положителната Аркана "Слънцето" говори за постигане на цели и добри новини. Средата на седмицата ще бъде успешна както за почивка, така и за проекти, планирани от Овен предварително.

"Колелото на съдбата" предвещава внезапно обръщане на съдбата,  което Овен не очаква да срещне. В бъдеще обаче тези неочаквани промени ще доведат до успех на Овен.

Телец

Арканата “Правосъдие” свидетелства, че в началото на седмицата Телецът ще пожъне плодовете от миналото. Те трябва да избират правилните пътища, да слушат вътрешния глас.

Картата "Силата" в прогнозата означава, че за Телците е важно, за да бъдат последователни и твърди в решенията си. Устойчивост и вътрешна сила ще им бъдат полезни, особено по отношение на кариерата.

"Колело на съдбата" означава, че не всичко ще върви по план и не трябва да се страхуваш от промените. Съдбата ще постави всичко на точното място и ще има неочаквани приятни изненади.

Близнаци

Арканата „Колелото на съдбата“ обещава на Близнаците промените в живота, към които ги води самото Провидение напоследък. Това означава, че някои събития са предназначени да се случат точно сега.

Картата "Умереността" означава, че Близнаците ще бъдат по-щастливи, ако проявят сдържаност и не се отдават на излишества.

"Звездата" предсказва щастието и изпълнението на желанията. Това е ласото на успеха, истинска водеща звезда за тези, които търсят най-доброто за себе си и своите близки.

Рак

Арканата “Колелото на късмета” в прогнозата за Рак означава, че скоро, вероятно в началото на тази седмица, съдбата сама ще им покаже пътя към успеха и ще настоява представителите на това съзвездие да предприемат решителни действия.

Арканата "Умереността" съветва Рак правилно да изчисли силите и да премине към целите си с проверени стъпки. Във финансовата сфера планирането, включително и прословутите списъци за пазаруване, няма да са излишни. По-добре е парите да са под внимателен контрол.

"Императрицата" е карта, която предвещава победи и постижения. Това време е добро за тези, които ще завършат някаква продължителна работа. Тя също така говори за положително нарастване на енергията.

Лъв

Съдейки по картата "Отшелникът", Лъвовете в началото на седмицата вероятно ще искат да прекъснат някакъв бизнес или връзка в личен живот. Не се страхувайте от това: самотата ще ви бъде от полза.

Картата „Висшият жрец“ води в същата посока. Струва си да се занимавате само с важни и първостепенни задачи, без да се занимавате с дреболии. Могат да се прилагат добри финансови практики за укрепване на материалното благосъстояние.

Арканата “Смърт” не е страшна карта, а само знак, че тази седмица Лъвовете правилно ще определят приоритетите и ще се отърват от това, което им пречи да живеят щастливо, било то токсични приятели, лоши навици и зависимости или дългове.

Дева

Аркана „Висшият жрец“ означава, че Дева ясно ще видят своите приоритети, ще могат да разграничат важното от второстепенното и това ще бъде ключът към техния успех.

Картата „Умереността“ съветва Девите да не правят всички неща едновременно и да се концентрират на основните задачи. Следвайте ясен график, както в работата, така и в срещи с приятели.

“Справедливостта” означава, че Девите през уикенда могат да се изправят пред изпитания и дори изкушения. От техния избор зависи дали ще се доближат до успеха или ще направят крачка назад. Благополучието ще бъде изцяло в техните ръце.

ЛИНК КЪМ ВТОРА ЧАСТ

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft