Таро хороскоп за 11 юни: Лъвът ще бъде застигнат от карма, а Скорпионът ще получи изненада

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро хороскоп за 11 юни: Лъвът ще бъде застигнат от карма, а Скорпионът ще получи изненада
16874
Таро хороскоп за 11 юни: Лъвът ще бъде застигнат от карма, а Скорпионът ще получи изненада

Овен

Получихте картата "Жрицата". Това означава, че ще имате шанс да проявите смелост и да впечатлите всички около вас с решителните си действия.

Този ден ще ви промени много.

Телец

Вашата карта за 11 юни е Пет жезли. Може да се почувствате тъжни във вторник. Настроението ви ще бъде развалено от събития, които ще измъкнат чергата изпод краката ви. Въпреки това, не се отчайвайте, можете да върнете стабилността в живота си.

Близнаци

Раздадена ви е картата Два меча. Може да сте изправени пред труден избор. Съмненията ще ви попречат да вземате решения бързо, но това е за добро. Не трябва да бързате, слушайте вътрешния си глас.

Рак

Вашата карта за вторник е „Отшелникът“. Не се опитвайте да поемете всички задължения и задачи, които са се натрупали през тези дни. Позволете си да стъпите на сянка и да се отпуснете малко.

лъв

Раздадена ви е обърната карта Пет чаши. Най-вероятно в този ден може силно да съжалявате за грешка, която сте направили в миналото. Бумерангът на съдбата и справедливостта ще ви застигне с причина, направете си правилните изводи.

Дева

Раздадена ви е картата Обесения. Закопчайте се, във вторник ще ви застигне ураган от ярки събития и забавни приключения. Не се страхувайте от приключенията и се наслаждавайте на живота.

Везни

Имате картата "Глупак". Не си мислете, че името му ще предопредели деня ви по негативен начин. Не е така, всъщност във вторник ще можете да откриете нови страни в себе си и да развиете скрити таланти.

скорпион

Вашата карта за 11 юни е „Мир“. Можете да имате прекрасен ден, дори чудеса и подаръци са възможни. Всичко това ще бъде награда за това, че гледате в бъдещето с позитивизъм и вяра в доброто.

Стрелец

Раздадена ви е обърната карта Седем чаши. А това означава, че трябва да забавите темпото. Поехте твърде много неща. Подарете си спонтанен почивен ден.

Козирог

Вашата карта за вторник е Справедливост. Кармата е решила да се намеси в живота ви, но ако не сте направили нищо лошо, тогава няма от какво да се страхувате. В този случай провалът ще застигне онези, които са ви обидили.

Водолей

Раздават ви обърната с главата надолу карта Кула. Не се страхувайте от промяната и разширете хоризонтите си. Време е да започнете от чисто.

Риба

Раздадена ви е картата Три пентакли. Това означава, че във вторник ще можете да се отпуснете и да намерите спокойствие. Никой няма да ви безпокои с неочаквани новини, правете това, което обичате.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft