Това накара повечето майка да се разбунтуват, а вие какво мислите? За или против сте (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грим
Това накара повечето майка да се разбунтуват, а вие какво мислите? За или против сте (снимки)
1344
Това накара повечето майка да се разбунтуват, а вие какво мислите? За или против сте (снимки)

Жени от всички краища на света се кипрят и гримират. В края на краищата, това помага да се подчертае естествената красота, да се скрият дребните недостатъци и просто да се промените в зависимост от настроението. 

Но напоследък има нова тенденция - детски грим. Но не само с детска козметика, а с истински грим, който отразява всички тенденции в красотата. Това накара доста майка да се разгневят

Някои майки са сигурни, че няма нищо лошо в това, а други ги обвиняват, че са глупави, защото има схващане, че има голяма вреда от декоративната козметика за тънката детска кожа.

Днес ще ви покажем примери за това как някои майки рисуват своите деца

 

Детски грим

Всички деца искат да бъдат като възрастни. От ранна възраст момичетата се опитват да приличат на майките си и да рисуват цялото си лице с червено червило. Друго нещо е, когато майките рисуват бебетата си с козметика за възрастни. 

Нейният пример е последван от много гримьори, които отглеждат малки принцеси.

Естествено, някои майки подкрепят това, а други са сериозно критикувани. В края на краищата, детските лица вече са достатъчно красиви, но с подобен грим изглеждат вулгарно.

Противниците н а  грима за децата твърдят, че цветната козметика е много вредна. Те предполагат, че това води до преждевременно стареене на кожата.

Някои майки сами рисуват дъщерите си

 

 

 

Някои момичета са по -добре гримирани дори от много възрастни жени.

Гримът е изкуство, вместо платно се използва самото лице. Вероятно момичетата, които носят такъв грим, в бъдеще ще станат известни гримьори. Но те имат естествена красота, така че не е необходимо да се украсяват допълнително. Все пак, детството е краткотрайно, а гримът е най- добре да се прилага след време, поне според нас

 

Кажете ни в коментарите, когато смятате, че трябва да започнете активно да използвате козметика. А също така споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft