Този ЧАЙ убива бактериите в пикочния мехур и изчиства инфекцията незабавно:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Този ЧАЙ убива бактериите в пикочния мехур и изчиства инфекцията незабавно:
2245
Източник: actualno.com
Този ЧАЙ убива бактериите в пикочния мехур и изчиства инфекцията незабавно:

Проблемите с пикочния мехур са особено срещани при жените след определена възраст. А те са свързани с дискомфорт и болка, които значително могат да понижат качеството ни на живот и да снижат самочувствието ни. Затова е важно да се вземат навременни мерки в тази насока.

Може и да звучи странно, но това какво човек консумира, влияе много на здравето на пикочния мехур , както и на останалите органи от тялото.

инфекция пикочни пътища

Знаете ли, че съществува едно растение, което може да ви помогне, когато става въпрос за проблеми, свързани с пикочния мехур и всички онези инфекции , причиняващи ужасен дискомфорт? Става въпрос за хибискус – растение с незаменими свойства.

хибискус

Как можем да използваме хибискус за пикочните пътища?

Ако приемате вода, напоена с хибискус, почти сигурно е, че ще забравите за проблемите, свързани с пикочния мехур.

Хората от всяка една част на света си имат своя любима рецепта, в която участва наситеното с цвят растение. В някои държави в рецептата е включен джинджифил, в други – карамфил и т.н.

чай хибискус

Що се отнася до това как този чай помага на здравето ни, сега ще ви разкажем малко повече за свойствата на самото растение. В чая от хибискус се съдържат големи количества лимонена, винена и аскорбинова киселина. Киселините допринасят за прочистването на органите и подобряване техните функции. С тази напитка ще намалите значително възпалението, както и ще се почувствате много по-добре, тъй като тя има и детоксикиращо действие.

чай от хибискус

Този червен чай регулира и кръвното налягане. Колкото по-големи количества пиете от него, толкова по-често ще ви се налага да ходите до тоалетна и да изхвърляте замърсителите чрез урината. Запомнете, че консумацията на този чай няма да ви навреди, а ще ви помогне. Можете да го приемате като превантивно или помощно средство за лечение.

Ако имате някакви проблеми, свързани с пикочния мехур, задължително се свържете с вашия лекар!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft