ТОП Хороскоп от 25 до 31 май 2020 г. на Анжела Пърл: Близнаците ще станат фаворити на Съдбата,Скорпионите - пари от неочаквани източници.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТОП Хороскоп от 25 до 31 май 2020 г. на Анжела Пърл: Близнаците ще станат фаворити на Съдбата,Скорпионите - пари от неочаквани източници.
28970
ТОП Хороскоп от 25 до 31 май 2020 г. на Анжела Пърл: Близнаците ще станат фаворити на Съдбата,Скорпионите - пари от неочаквани източници.

В началото на предстоящата седмица събитията ще се развиват според най-добрия сценарий. Някои знаци ще имат сериозни възможности за самореализация или да получат шанс да разкрият своите таланти. 

Ето какво разкри астроложката Анжела Пърл за идващата седмица

Овен

Понастоящем зодиакалният знак Овен е противопоказан да прояви дипломатически умения.

Ако знакът реши да защити интересите си, той ще има полза. През уикенда Овен ще почива със семейството си.

Телец

Звездите на Телец ги съветват да говорят по-малко и да действат повече. Представителите на знака ще успеят в работата си, ако оставят дългите разговори с колеги в миналото и се заемат с делата си. Властите определено ще забележат промените в поведението на Телец и в бъдеще ще ги възнаградят за усилията им.

Близнаци

Тази седмица Близнаците ще станат фаворити на Съдбата. Знакът ще получи шанс да спечели лотарията. Освен това Близнаците може да имат късмет да намерят по-добра работа. Влюбените Близнаци ще имат повод за радост по-близо до края на седмицата.

Рак

Време е Раците да се развият. Стресът, натрупан от интензивна работа, може да доведе до заболяване. Следователно, той трябва да бъде отстранен навреме. Ако е възможно, трябва да отидете на кратко пътуване или просто да си починете.

Лъвове

Лъвовете трябва да направят план. Импулсивните действия трябва да се избягват, тъй като могат да доведат до неочаквани последици. По-добре е да преместите рутината настрана и тогава Лъв ще има възможност да се докаже.

Дева

Астролозите съветват Девите да не правят големи инвестиции в наши дни. По-добре е да продължите да увеличавате капитала си по обичайните и изпитани начини. През уикенда трябва да обърнете внимание на партньора си, в противен случай негодувание и кавги са неизбежни.

Везни

Обратите на съдбата ще зарадват представителите на знака. Накрая те ще могат да прекарат времето по начина, по който отдавна са искали. И във всички останали аспекти Везните ще имат късмет.

Скорпион

Скорпионите да очакват пари от неочаквани източници. На личния фронт ще бъдат очертани и положителни промени. Знакът трябва да преосмисли миналите грешки. Ако процесът на преосмисляне помогне да научите правилните уроци, тогава всичко ще се получи.

Стрелец

Тази седмица Стрелецът е в състояние да се включи в дългогодишен конфликт на работното място. Ако няма шанс да мълчите, тогава си струва поне да изгладите ъглите по всякакъв начин. Честите конфликти в екипа могат да доведат Стрелец до понижаване. Струва си да бъдете внимателни.

Козирозите

Неочаквана подкрепа от роднините ще помогне на Козирозите да преживеят забързаните дни. Ще има много дела с представителите на знака, но поетапното им изпълнение ще донесе дивиденти и морално удовлетворение.

Водолей

Друг знак, който си струва да се работи върху контрола на емоциите. Водолеите неволно ще обидят близките. Ако това се случи, трябва да имате време да се извините преди уикенда, в противен случай ще трябва да ги прекарате в изолация.

Риби

Риби е време да изоставят прекомерния брой социални контакти. Да бъдеш сам със себе си може да бъде най-ценното в живота. Психологическият отпуск ще ви помогне да разберете себе си и желанията си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft