Трикчета, които ви правят неустоими за мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Трикчета, които ви правят неустоими за мъжете
6804
Трикчета, които ви правят неустоими за мъжете

Мъжете възприемат всичко с очите. Те избират своята "плячка" въз основа на това, което виждат и едва след това насочват погледа си към вътрешната красота.

Докато много дами се фокусират само върху подобряването на външния вид, жената магнит знае, че тайната на успеха е в комбинацията между вътрешната и външната красота.

За да започнете да привличате противоположния пол, първо трябва да премахнете всички бариери, които ви правят неуверена и издават, че сте недоволна от себе си  и да започнете да се наслаждавате на това, което имате.

Ето как да подчертаете вашите добродетели и да се превърнете в магнит за мъжете във всяка възраст.

Грижа за себе си 

Жената, която се грижи за себе си, винаги е привличала вниманието на мъжете. И днес това е не по-малко важно, отколкото преди 100 години.

Поддържаната жена редовно следи здравословното си състояние и външния си вид. Здравият вид е много важен, тъй като и най-малкият проблем е в състояние моментално да се отрази на самочувствието и външността ви. 

 

Разбира се, и тук трябва да се придържате към "златната среда". Голяма част от мъжете харесват естествения външен вид, затова главното е да не се престаравате. Те не одобряват косата, боядисана в неестествени цветове, прекалено дългите нокти в необичайна форма, тоновете козметика върху лицето, обеци по цялото тяло и татуси. Подобни неща се харесват на някои мъже, но те са много малко! 

Ярка индивидуалност 

Чудесно е, ако хобитата на мъжа и жената съвпадат, но това изобщо не е необходимо. Най-важното е жената да си намери занимание, което й носи удоволствие! Можете да се занимавате със спорт, да откриете някакво ново хоби. Тогава мъжът ще погледне на вас по съвсем различен начин. В края на краищата е невъзможно да прекарвате цялото си време заедно. Всеки трябва да си има любимо занимание и време "за себе си".

 

Жени, които се опитват всячески да угодят на мъжете, не правят добро впечатление. Нужно е да помните, че мъжът по природа е завоевател. Той иска да "разгадае" жената и да я спечели. Затова още в началото трябва да му дадете да разбере, че имате много различни увлечения и не смятате да прекарвате цялото си свободно време с него. 

Женственост

Понякога, за да се харесате на един мъж, е достатъчно просто да бъдете себе си. Женствеността е заложена в природата ни. Няма нищо по-естествено от това една жена да иска до себе си силен и мъжествен партньор. Мъжът е опората, който трябва да защитава и обгрижва семейството си.

А жената трябва да е нежна, отстъпчива, грижовна, гъвкава в общуването, да обича животните и децата, да притежава добри маниери и да е учтива. Никой мъж няма да иска да извършва  подвизи за жена, която ругае, държи се грубо и извършва действия, които не са характерни за нежния пол. 

Оптимизъм и чувство за хумор

Мъжете обичат лекотата в общуването, веселите дами с оптимистичен поглед върху живота. Те се плашат от жени, които постоянно се оплакват от здравословното си състояние и личните си проблеми. Арогантността, демонстрацията на независимост и превъзходство могат да предизвикат раздразнение у мъжете и да унижат достойнството им.

Естественост

Кокетството и съблазняването са много силно оръжие в ръцете на всяка една дама, но и тук е нужно нещата да се случват с мярка. Преструвките и прекалено сексуалната външност могат да изплашат представителите на силния пол.

Много мъже се страхуват да бъде отхвърлени и могат да се изплашат от една много красива и откровено облечена жена. А самата дама ще постигне обратния ефект и вместо сериозно запознанство, ще получи само неприлични предложения. 

Честност 

Не е необходимо да се представяте за човек, какъвто всъщност не сте. Всяка една лъжа рано или късно лъсва и може да ви постави в не много приятна ситуация. Мъжете не обичат нито преструвките, нито да ги водят за носа. Затова е най-добре да се придържате към истината.

Освен това много мъже проверяват жените, за да разберат истинската им същност. Най-често това се случва заради парите. По този начин представителите на силния пол искат да се уверят, че една дама е с тях не заради съдържанието на портфейла им. 

Интересен събеседник 

Всеки човек обича да разказва за себе си и да се обръщат към него по име. Добре е да помните това, когато общувате с мъжете. Те обичат нежния и не много силен женски глас, някой да ги слуша и да може да поддържа разговора. Доброто настроение и жизнерадостната усмивка в хода на разговора също са от изключително важно значение за силния пол. 

Прекалено сериозното излъчване, самочувствието без покритие и лошото настроение не се харесват на мъжете. Много често те са толкова изморени от работа, че мечтаят да се приберат вкъщи и проведат необременяващ разговор. Затова очакват от партньорката си разбиране и участие. Те искат добър и чувствителен събеседник, който ще ги подкрепи както с думи, така и с дела.

За да направите добро впечатление, просто трябва да слушате внимателно думите му и да намирате положителни моменти в неговата история. Мъжете обичат да говорят и да бъдат слушани.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft