Уникалната таблицана Василиса Володина с рождени дати, които до края на 2021 г.ще им е трудно

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Уникалната таблицана Василиса Володина с рождени дати, които до края на 2021 г.ще им е трудно
40023
Уникалната таблицана Василиса Володина  с рождени дати, които до края на 2021 г.ще им е трудно

Василиса Володина, популярна телевизионна водеща и известен астролог, говори за това кой от нас ще се сблъска с трудности през 2021 година. Това е изключително полезна информация, която да ви помогне да се подготвите за неприятности.

На страницата си в социалните мрежи астрологът сподели важна информация. Тя е съставила много дълъг списък с важни периоди от време. Ако сте родени в един от тези сегменти, тогава 2021 ще бъде трудно за вас:

Какво да направите, ако сте в списъка

Първо, не се паникьосвайте. Да, годината ще бъде трудна, но възможността за успех все пак ще остане. Ще има много неприятни и нервни моменти, които могат да ви направят луди, неуредени. Това се случва, дори в най-благоприятното време.

2021 г. ще бъде изпълнен с напрегнати аспекти между бавните планети и личните аспекти на наталните карти. Постигането на някакви възложени задачи ще бъде много по-трудно. Много хора, чиято дата на раждане е паднала в рамките на посочените периоди от време, ще имат много препятствия по пътя. Някой ще трябва да отдели повече време и усилия, за да преодолее тези препятствия, докато други ще трябва да промени посоката на движение.

Не можете да се отпуснете, защото неприятностите и проблемите могат да дойдат в най-неочаквания момент. Тук ще действа така нареченият закон на подлостта, с който много от нас се сблъскват доста често.

За мнозина 2021 г.

ще бъде истински тест за сила. Василиса Володина съобщава, че ще трябва да вземат нови висоти, но това може да изисква максимална възвръщаемост. Ако някой по пътя срещне неприятни хора, по-добре е да не реагира негативно на негативното. Спестете си нервите. Използвайте утвърждения и  мощни талисмани срещу стрес и безпокойство . При тях проблемите трябва да станат по-малко вредни за настроението и късмета.

Какво очаква останалите хора

Ако датата ви на раждане не е в списъка, това не означава, че 2021 г. ще бъде възможно най-гладка и спокойна. Просто е много по-малко вероятно да се разсейвате от някакви проблеми.

Най-благоприятните месеци на 2021 г. са февруари, март, април, юли, септември, ноември и самият край на декември. През тези периоди от време Василиса Володина силно препоръчва да бъдете най-активни и продуктивни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft