Фалшива любовница за малко не съсипа семейството на Тервел Пулев - всичко за скандала с пикантните чатове (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Фалшива любовница за малко не съсипа семейството на Тервел Пулев - всичко за скандала с пикантните чатове (Снимки):
6801
Източник: pik.bg
Фалшива любовница за малко не съсипа семейството на Тервел Пулев - всичко за скандала с пикантните чатове (Снимки):

От няколко дни медиите усилено тиражират грандиозната новина, че боксьорът Тервел Пулев е хванат в изневяра . На по-малкия брат на Кубрат Пулев бе приписана любовна афера с бившата тенисистка от Пловдив, Мирослава Велевска.

Тервел Пулев и Мирослава

"Разкритието" направи мъжът ѝ, от когото 37-годишната блондинка има дете - Боньо Робовски.

Боньо Робовски боксьор

Той също е боксьор, но бивш.

Пловдивчанинът извади скрийншоти от любовни чатове на жена си, водени както в месинджъра на "Фейсбук", така и по "Вайбър". На много от тях "любовниците" си разменят мили думи и дори реплики като "Обичам те" и "Липсваш ми". На екранните снимки от социалната мрежа ясно личи, че разговорът е воден с профил, именуван "Тервел Пулев". За никого не е тайна обаче, че всеки потребитил би могъл да сложи на профила си във "Фейсбук" снимка на Пулев и да се представя за него.

Тервел Пулев чат

Освен това няма обяснение защо над чатовете от "Вайбър" е името Тенис2020 - акаунта на Велевска. Ако предположим, че скриншотите са направени от рогоносеца в телефона на невярната му жена, логичното е над чата да е името на другия човек, с когото тя комуникира. Отворете сами произволен разговор от своя "Вайбър" и ще видите, че над диалога стои не вашето име, а това на вашия партньор в чата.

любовен чат

Още нещо доста съмнително: на нито един от скрийншотите така и не се вижда телефонният номер на именития ни боксьор. В крайна сметка, проверка на ПИК установи, че няма категорични доказателства за това, че чатовете са автентични. В последните години от подобни интриги и постановки страдат доста популярни личности не само у нас, но и в чужбина.

Тервел Пулев скандален чат

Пред репортер на ПИК Тервел Пулев категорично отрече да има нещо общо с разпространените чатове, както и че няма представа защо е бил въвлечен в тази интрига. Той добави, че е научил от свои приятели, които му се обадили по телефона и че не смята да коментира подобна провокация.

Все пак, след като "новината за любовната афера" започна да се разпространява из сайтовете, Тервел записа видео-обръщение, което е заеснел с половинката си Диана Ненова.

Тервел Пулев и Диана

"Днес цял ден близки, познати и журналисти ме занимават със скалъпени истории и някой си прави пирара на мой гръб", заяви Пулев. "Нека хората си решават сами семейните си проблеми, без да ни намесват. Ние сме прекрасно семейство, имаме прекрасни деца и се обичаме, това не може да ни бутне по никакъв начин", добави половинката му. Видеото завърши със страстна целувка помежду им...

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft