Фейсбук най- накрая добави опцията,, която всички чакаме от години

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Технологии
Фейсбук най- накрая добави опцията,, която всички чакаме от години
920
Източник: /www.obekti.bg
Фейсбук най- накрая добави опцията,, която всички чакаме от години

Откога чакаме тази функция. Колко пъти ви се е случвало да напишете и изпратите нещо по погрешка и после да съжалявате, защото не може да го изтриете.

Е край, вече може!

 

Facebook добави възможността да премахваме изпратено съобщение в Messenger – при това за всички участници в чата.

Още миналата пролет изпълнителният директор на компанията Марк Зукърбърг се сдоби с тази привилегия. Това от своя страна предизвика фурор сред потребителите на Facebook. Нещо повече - благодарение на TechCrunchстана ясно, че Зукърбърг (и други високопоставени лица в компанията) са могли да премахват съобщенията от входящите кутии на други потребители още от 2010 г. насам.

След като се вдигна шум по темата, от Facebook обявиха, че ще добавят тази възможност за всички, а междувременно Зукърбърг няма да може да се възползва от нея. Е, този ден най-накрая дойде.

Като обикновен потребител вие можете да „изтриете“ съобщение, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove”. Преди можехте да го махнете само за себе си. Сега обаче ще видите две опции – “Remove for you” (само за вас)  и “Remove for everyone”. (за всички). В настолната версия на Messenger трябва да кликнете на многоточието вдясно или отляво на съобщението – тогава ще видите опцията “Remove”.

Има обаче една уловка – можете да го изтриете за всички в рамките на 10 минути от изпращането. Това означава, че все пак ако сте написали съобщение на грешния човек (или пък сте съжалили, че сте натиснали бутона Send секунда по-късно), може да поправите тази грешка за някакъв период от време.

За съжаление обаче все още не разполагаме с възможността да редактираме изпратените си съобщения.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft