Фитотерапията - ключът към хормоналния баланс?

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
СПА
Фитотерапията - ключът към хормоналния баланс?
3463
Фитотерапията - ключът към хормоналния баланс?

Толкова много жени се страхуват да се опитат билкови лекарства, защото не са сигурни за безопасността. Те си мислят, че фармацевтичите лекарства са изследвани в лаборатория, регламентирани и предписани от лекар, затова са безопаснои.

Истината е, че конвенционалната медицина е отговорна за 255 000 смъртни случая годишно в Съединените щати и почти половината от тях са от нежелани реакции към лекарства с рецепта.
Не ме разбирайте погрешно, съвременната медицина е спасила живота на милиони хора. Но има толкова много начини да се лекува тялот о ни по естествен начин и с по-малко странични ефекти, особено когато погледнем по-отблизо в света на растенията.
Фитотерапията е използването на растения, или в храната, или под формата на екстракти и добавки за лечебни цели. Корените й са далеч назад във времето и още са силни в по-голямата част на света днес.
Не е изненадващо, че проучването на растения с медицински цели , доведоха до това, което сега познаваме като фармацевтика . Разликата между фитотерапията и фармацевтичните компании е, че те променят химическата структура на съединението и не само се специализират и величаят своите действия, но също така и за патентоват лекарства, които продават като уникален продукт. Тъй като растенията се срещат в природата могат да бъдат използвани и продавани от всеки, фитотерапията е по-достъпна като цяло.

Loading the player...
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft