Халваджиян избухна срещу "Голата истина" и Слави. Нарече ги "Крадци"

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Халваджиян избухна срещу "Голата истина" и Слави. Нарече ги "Крадци"
403614
Източник: Блиц
Халваджиян избухна срещу "Голата истина" и Слави. Нарече ги "Крадци"

Джуди Халваджиян, продуцентът на шоуто "Господари на ефира" , което вървеше първо по bTV, а след скандал бе свалено и авторите го стартираха по Нова, изригна срещу новото предаване " Голата истина " по bTV. Шоуто тръгна преди дни с водещи Любо Нейков и Ели Гигова .
Крадци!, отсече в сайта на bTV Джуди с коментар под новина за старта на новото предаване.

"Голата истина" очевидно копира елементи от "Господари на ефира", пускайки лапсуси и грешки на водещи от ефира.

Под канонадата на фамилията Халваджиян попадна и Слави Трифонов, който бе обстрелван от пиарката на всички продукции на семейството - Ани Халваджиян. "Че Слави от години краде формати е добре известно. Но любимата ми част от текста горе е тази "Тънката ирония, сатиричният поглед и елегантният намек са езикът и средствата на това предаване". WTF?! Шеги от типа "КеСера" и "КараЛайна", и закачки с балкона на ко-водещата - това ви е елегантният хумор. Не смея да си помисля, ако преминат към по-груб хумор и не толкава тънка ирония , какво ще се случи..., възмущава се тя под анонса за новите предавания през есента в най-гледаната телевизия.

Продуцентът на Биг Брадър Радо Тушев също стреля по Слави . "Наглостта не знае граници. Само за справка - абсолютно всички ивенти в Шоуто на Слави от години са абсолютен тараш. Бягство към победата - Amazing race, танцови, певчески конкурси, състезания за таланти, сватби, Умна и красива и си е*ало майката безкрайния списък", псува продуцентът.

Анти-пиратирането и тв етиката, които крепят пазара няма нищо общо с политиката на bTV и никога не са имали, допълва той в коментар на сайта на bTV. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft