Халваджиян шокира с новините за "Господари на ефира"

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Халваджиян шокира с новините за "Господари на ефира"
11459
Халваджиян шокира с новините за "Господари на ефира"

Последното излъчване на култовото предаване "Господари на ефира" беше миналата година. Слуховете, разпространени в много медии очевидно се потвърдиха.

Договорът на култовите „Господари на ефира“ с „Нова броудкастинг груп“ е изтекъл.

"Телевизията се моткаше, така че в момента ние взимаме други мерки." Това каза продуцентът Джуди Халваджиян по повод спиране излъчването на предаването от програмата на Нова телевизия, цитиран от "Труд".

"Разговаряме както с тях, така и с други телевизии. Винаги за предаването има вариант да бъде излъчвано по друга телевизия, защото принципите на „Господари на ефира“ понякога пречат на някои хора", допълни още Халваджиян.

"Ние сме отворени за възможности, защото за нас не е важно в коя телевизия сме, а мисията на „Господарите“ да продължи. Предаването ще бъде в тази телевизия, която иска и уважава „Господари на ефира“.", обясни продуцентът.

Историята започва да се повтаря от времето, когато Нова телевизия с лека ръка изпусна най-рейтинговото си предаване "Господари на ефира" и то триумфално премина в bTV преди няколко години. Сега ситуацията е на път да се повтори заради забавяне от страна на НОВА. Към днешна дата се знае, че договорът на "Господарите" с Нова е изтекъл в края на м.г. и все още не е подновен.

Не е сигурно дали загубата от евентуалното напускане на "Господари на ефира" може да се окаже много по-пагубна за телевизията. Освен най-влиятелното предаване, телевизията може да се прости и със звездите на другото си най-рейтингово шоу "Като две капки вода" Рачков, Зуека, Мария Игнатова и компания.


 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft