Хората я питаха-Бабо, защо носиш къса пола, а тя беше само на 24-Странната история на детето с бабешко лице

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Хората я питаха-Бабо, защо носиш къса пола, а тя беше само на 24-Странната история на детето с бабешко лице
6346
Хората я питаха-Бабо, защо носиш къса пола, а тя беше само на 24-Странната история на детето с бабешко лице

Преди 24 години Ирина става майка на момиченце. Тя обаче веднага забелязва бръчките по лицето на дъщеричката си, които не са характерни за бебетата.

Детето започва да старее от ден на ден.

Нови бръчки постоянно се появяват пред очите му. Лекарите веднага поставиха тежката диагноза „прогерия” и казаха на родителите, че детето няма функциониращ черен дроб. Бащата не издържа на тази новина и решава да изостави семейството си.


„Не мога да я гледам повече” е последното нещо, което той казва на съпругата си.

Ирина решава да даде на Катя спокойно и щастливо детство на всяка цена и да живее всеки ден, сякаш й е последен.

Въпреки прогнозите на лекарите, Кати продължава да расте. За съжаление през всяка година тя търпи обидите на връстниците си.

„Бабо, защо носиш къса пола?”, или „Като си баба, защо се преструваш на дете?”.

Всеки път, когато тя е чувала такива неща за себе си, Кати просто плакала. Децата в днешно време могат да бъдат много груби.

 

Все пак Кати решила да завладее всички не с външния си вид, а с ума си. В крайна сметка според нея най-важното нещо у човек е душата му.

Катрин се научи да приема себе си и да се обича. Тогава хората й отговориха по същия начин, а тази, които все пак й се подиграваха, биваха укорени от обществото.

Помислете само – в света има едва 20 души като Кати. Ведростта й обаче дава надежда на всеки, който е увреден като нея. След няколко години тя срещнала и любовта на живота си, с която решили да вдигнат сватба.

 
Двамата се срещнали по напълно неочакван начин. Единият набрал номера на другия случайно. Те започнали да си разговарят и след време се чували всеки ден. В един момент решили да се видят и любовта пламнала помежду им. В деня на сватбата Катрин била най-щастливата булка.


Не след дълго двойката оповести, че чака бебе. У тях се породиха страхове, че детето може да има същата патология като Катрин, но след 9 месеца резултатът е напълно здрав и красив син.

 

След няколко години обаче двамата се разделили.

 През 2011 година Кати влиза в риалити, където й правят пластична операция, това обаче не решило проблема й. Тя обаче не се обезкуражава и се опитва да живее в мир със себе си. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft