Хороскопът на ТОП астролога Анжела Пърл за седмицата от 17 до 23 юни: ОВЕН, ТЕЛЕЦ стабилен период, ДЕВА голям късмет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът на ТОП астролога Анжела Пърл за седмицата от 17 до 23 юни: ОВЕН, ТЕЛЕЦ стабилен период, ДЕВА голям късмет
63550
Хороскопът на ТОП астролога Анжела Пърл за седмицата от 17 до 23 юни: ОВЕН, ТЕЛЕЦ стабилен период, ДЕВА голям късмет

Хороскопът за следващата седмица ще ви помогне да избегнете всички препятствия по пътя си, както и да привлечете късмет във всички сфери на живота. Следвайки съветите на Анжела Пърл, можете да се предпазите от проблеми и да станете по-щастливи.

Топ астрологът разкри, че тази седмица звездите и планетите ще се подредят по такъв начин, че шестото чувство ще стане още по-важно.

Опитайте се да разчитате на мъдрост и опит, но не забравяйте, че сърцето рядко ще излъже. Особено се отнася до сферата на любовта и самореализацията.

Овен
Много стабилна седмица. През седемте дни планетите и звездите заемат доста благоприятно положение. Един от покровителите на Овен е Слънцето, а 21-ия ще бъде лятното слънцестоене. Това означава, че Слънцето ще стане креативно и ще даде късмет на представителите на огъня.

Втората половина на седмицата е по-добре да се посвети на партньор, родители, деца и други роднини. В такъв момент е полезно да давате подаръци, да се забавлявате и да участвате в съвместни дейности. Също така, тези седем дни са благоприятни за почивка. Можете да отидете на почивка, ако има такава възможност.

Телец

Телецът може да има късмет по въпроси, които изискват творчество. Ако работата на представители на този Зодиак е свързана с творчеството и нестандартното вземане на решения, то тази седмица те ще имат късмет.  Успехът ще донесе нестандартни срещи и запознанства, флиртуване. Тези Телци, които вече са във връзка, трябва да развеселят другата половина, правейки приятна изненада.

Телците ще могат да покажат на близките си, че те означават за тях. Не само делата, но и думите ще имат голяма сила. Време е да направите декларация за любов, да направите предложение за брак. Всеки, който търси втората половина или изпитва временни затруднения във връзката, ще бъде подпомогнат от силен заговор за любов.

Близнаци
За Близнаци настъпва момент за проявление на нестандартно, време за борба с обикновената скука и мързела. Това е добра седмица за всички, които трябва да работят усилено, да придобият знания и опит. На 18 и 19 юни планетите ще бъдат най-активни, затова в тези два дни трябва да очакваме някои промени в основните области на живота: в любов, дела, работа. 

Борбата за място под слънцето, непрекъснатото развитие и преживявания могат да доведат до изчерпване на енергията, което е много опасно. За да се справите с него се нуждаете от навременна почивка и релаксация. Преумората е най-лошият враг за късмет. Тя може да лиши Близнаците от най-важното - независимост. 

Рак

Време е да се настроим към успеха и изпълнението на желанията. Струва си да се отбележат трите най-ярки и най-благоприятни дни от седмицата - 21, 22 и 23 юни. По това време мисленето за доброто и вярването в себе си трябва да бъде двойно по-често, така че късметът ще ви следва.

Силата на Рак тази седмица ще бъде интелигентност. Те имат късмет да работят, да учат, да придобиват знания. Също така, тяхната интелигентност и находчивост ще оценят противоположния пол. Раците ще успеят в работата си, да намерят най-бързия начин за решаване на всеки проблем.

Лъв
Астролозите препоръчват на Лъвовете да се настроят на позитивната вълна. Ако това не стане, нервното напрежение може да ги лиши от късмет. Комуникация с приятни хора, ще помогнат за преодоляване на тъга и униние. Лъвовете ще станат по-чувствени и страстни в очите на противоположния пол. Това може да се използва в процеса на запознанства.

Бунтарският дух е по-добре успокоен, позволявайки дипломацията и гъвкавостта да води Лъвовете. От 17 юни до 20 юни звезди и планети ще помагат на самотните лъвове, които търсят половинката си. В края на седмицата семейните представители на този знак ще бъдат по-щастливи. 

Дева
Успехът на Дева ще осигури добросъвестно мислене на плановете, оценка на всяко от техните действия. Звездите и планетите напълно ще им осигурят късемт, като им позволят да решат съдбата си без никакви намеси. Това означава, че е дошло времето за вземане на важни решения, за намиране на нови хобита и нов жизнен път.

Ако нещо се обърка, тогава три ефективни начина ще помогнат да се привлече късмет. Повечето късмет може да е нужен на Девите на 19 юни, когато планетите ще бъдат много активни. През тези седем дни Девите могат да се променят отвътре, променяйки самото отношение към живота и към себе си. Важно е да се поддържа позитивна нагласа и да се помни, че всичко зависи само от тях.

Везни

Тази седмица, за да получите това, което искате, ще помогнат на силата на позитивното мислене. Звездите и планетите не са разположени по най-благоприятен начин, но това не означава, че всички мечти могат да бъдат изоставени. Представители на този Знак на Зодиака могат да се тревожат за незначителни проблеми и най-важното за риска да останат незабелязани. Актуалните проблеми и рутинните въпроси само ви пречат да виждате положителната картина и правилно да подреждате приоритетите.

По отношение на хората е по-добре да се пазите от слухове и клюки. Не е препоръчително да приемате сериозно думите на другите хора. Много проблеми ще бъдат решени сами, но това не означава, че трябва да създавате нови за себе си. Абстрахирането от негативност, умора и работа ще помогне.

Скорпион
Скорпионите имат трудна седмица поради факта, че звездите не говорят за плановете си. Няма смисъл да се чакат благословиите от тях, те са в състояние на относителен мир и предпочитат да останат неутрални. Устойчивостта ще спомогне за постигането на най-добри резултати във всяка от областите на Скорпион.

Благоприятни домакински задължения, почистване, пазаруване. Особено внимание трябва да се обърне на неприкосновеността на личния живот. Анжела Пърл препоръчва да не казвате на никого за плановете си и да не разкривате картите си. За да поддържаме отношенията на любов, приятелство и доверие, си струва да отговорим на исканията за помощ: хората ще бъдат изключително благодарни за вашата подкрепа. 

Стрелец
За Стрелци идва идеално време от гледна точка на финансови операции, работа и бизнес въпроси, хобита, търсене на източници на вдъхновение. Можете спокойно да направите скъпи придобивки, да организирате заеми, да започнете подготовка за ремонт, преместване. Това е идеалното време за мащабни случаи, в които може да се наложи помощта на роднини и приятели.

Важно е да не забравяте, че понякога трябва да споделяте успеха си с другите. Струва си да си припомним тези, които някога са помагали, протегнали ръка за помощ, безкористно са ви дали от личното си време. Тази седмица е идеална за връщане на дълга.

Козирог

На Козирозите предстоящата седмица ще бъде от най-успешните, но те ще могат да виждат света такъв, какъвто е, без разкрасяване. Някои хора ще покажат истинското си лице, така че трябва да направите неприятен избор - да останете близо до тях или да продължите пътуването без тях. Някои трудности могат да се случат в понеделник или вторник, но по-близо до четвъртък планетите и звездите ще върнат част от позитивната си енергия, което ще доведе до разрешаване на конфликти и проблеми.

Източникът на успех ще бъде умерено безразличие към незначителни въпроси. Необходимо е да се научите как правилно да разпределяте властта. Не трябва да поемате няколко случая наведнъж. По-добре е да се съсредоточите върху най-спешните.

Водолей
Водолей тази седмица ще трябва да се срещне с различни промени в живота. Това ще стане по вина на Нептун, който ще започне ретроградно движение на 21-ви. Краят на седмицата няма да е лесен, така че не трябва да влошавате ситуацията с негативно настроение. 

Астроложката съветва да не отивате в крайности, а да имате търпение. Ретрограда на Нептун може да увеличи чувствителността към негативност. Началото на седмицата ще бъде белязано от увеличаване на информационните потоци. Това означава, че е идеалното време да се учат, да работят и да се научат нови умения.

Риба
Рибите трябва да поддържат физическата си активност през всичките седем дни, без да забравят за почивка и релаксация. Също така ще бъде полезно да се научите да мислите позитивно. Астроложката категорично съветва да не бързате да вземете съдбоносни решения и да се опитвате да се справите с всякакви прояви на импулсивност.

В сферата на любовта можете да хвърлите стръвта, опитвайки се да се запознаете с човека, който харесва. Запознанството ще бъде лесно и спокойно. Що се отнася до Риби, които са били във връзка от дълго време, по-добре е за тях да поемат инициативата напълно в ръцете си, да планират съвместна почивка и бизнес.

 

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft