Хороскоп за днес, 8 февруари: Телец, избягвайте откритата конфронтация! Рак, днес победата ще е сладка!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, 8 февруари: Телец, избягвайте откритата конфронтация! Рак, днес победата ще е сладка!
2808
Хороскоп за днес, 8 февруари: Телец, избягвайте откритата конфронтация! Рак, днес победата ще е сладка!

Луната прекарва деня в знака на Лъв. Творчеството цъфти и ние се гордеем с постиженията си. Удовлетворението идва от положителната обратна връзка от другите. Луната в Лъв е предана, привързана и щедра. Ние търсим смисъл и по-висша цел на работата, която вършим днес, и можем ефективно да внесем въображение и креативност в нашите усилия.

Овен

Тази събота не трябва да се страхувате, че някой няма да изпълни обещанието си. Напълно способни сте да се справите със ситуацията, при това - много по-добре, отколкото си мислите.

Телец

Тази събота избягвайте откритата конфронтация.

Ако в разговора участват повече от двама души, то тогава е много вероятно другите да се обединят срещу вас.

 Близнаци

Днес можете да бъдете повалени от напълно излишно чувство за вина. Вашите действия може да не отговарят на нечии представи за коректност, но това не означава, че те са лоши и неприемливи в тази ситуация.

Рак

Тази събота може да завоювате нечие сърце. Победата ще е сладка, но ще носи и отговорности след себе си.

Лъв

Тази събота не се опитвайте да преместите планината със силата на мисълта си. Няма да се получи. Затова пък може да промените посоката си на мислене.  

Дева

Днес е ваш ред да проверите търпението на другите. Все пак е отивайте прекалено далеч, за да не усложните ненужно ситуацията.

Везни

Днес ще имате рядка възможност да благодарите на тези, които са мили с вас. Нещо, което отлагате отдавна, ще започне от само себе си. Друг път не чакайте толкова.

Скорпион

Не е трудно да промените всичко наоколо, но последващите подобрения ще изискват много повече ресурси от наличните ви. Действайте постепенно.

Стрелец

Днес ще бъдете безкрайно разсеяни и мързеливи. Лошото е, че после ще ви измъчват угризения. Насилете се да свършите поне малко домакинска работа.

Козирог

Днес нещо важно и може би, дълго очаквано от вас, трябва да се случи в същия момент, в който няма да сте близо. Опитайте се да не засенчвате радостта от останалото лошо скрито разочарование.

Водолей

Това е ден, в който да бързате бавно. Не мислете за времето, а за това как съвестно и детайлно изпипвате нещата.

Риби

Тази събота контактът с природата ще направи чудеса с вас. Осигурете си топли дрехи и храна и се полюбувайте на тишината през зимата.


 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft