Хороскоп за утре 1 март-ВЕЗНИ Стабилност и успехи, ДЕВА Материална сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 1 март-ВЕЗНИ Стабилност и успехи, ДЕВА Материална сполука
15713
Хороскоп за утре 1 март-ВЕЗНИ Стабилност и успехи, ДЕВА  Материална сполука

ОВЕН
Ярко пренапрежение
Днешният ден едва ли ще ви изненада с нещо, но ако решите да положите малко повече усилия може би ще изненадате себе си. Двойствеността е много рядко състоянието при Овните, както това е характерно за днес.

Едновременното наличие на изразителна решителност и на силно усещане занестабилност, са тенденциите действащите върху вас. Ще причинят силно пренапрежение. Отложете важните си ангажименти.

ТЕЛЕЦ
Постижения чрез подкрепа
            Ще се радвате на добро сътрудничество с деловите си партньори. Не отлагайте среща с важен за вас човек. За постигане на целите си, Телците действат много напористо и с убеденост в успеха си, но за момента това схващане не е гаранция, че ще успеете. В повечето случаи е необходима намесата на структури, които ще ви осигурят безпрепятствен достъп за реализиране на стремежите.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте противоречията 
           Всичко, което правите днес ще ви носи удовлетворение, защото се отнасяте към него с предпочитание. Този ден се оказва труден за Близнаците. Възможностите ви за успех са силни, но възникват противоречия с партньори или съдружници, които ще предизвикат остри нападки, а последните са особено нежелани, защото ще ви причинят доста неприятности в близко бъдеще.

РАК 
Не занижавайте отговорността си
           В основата на компромисите днес се корени успешната ви работа. Противоречия в службата,  и с партньорите в бизнеса или с хора от обществените среди, ще станат причина за лошото настроение на мнозина от Раците през този ден. Оттук може да последват грешки, занижена трудоспособност и пропуски, от които безусловно ще настъпят загуби.

ЛЪВ
Навременна подкрепа
           Работата ви днес ще върви с променлив успех. Влагате прекалено много емоции дори в дребни неща и това може бързо да ви изтощи. Правомерните действия ще ви осигурят чудесни възможности за осъществяване на цели от различно естество. Дори ситуацията така да се подреди, че в даден момент  невъзможността за реализация ще изглежда единствената реалност, но ще получите неочаквано нечия значителна подкрепа.

ДЕВА 
Материална сполука
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Характеристиката за Девите през този ден е много близка до тази на Телците. И вие по подобие на тях сте попаднали под влиянието на чуждо мнение относно настоящата делова ситуация и проявявате известна нестабилност. Оставете събитията да се движат в естествения си ход.

ВЕЗНИ 
Стабилност и успехи
              Денят е успешен за онези от вас, които си търсят работа. Успешен ден, който акцентира върху придобивките и разкриващите се възможности за дългосрочна стабилизация. За голяма част от представителите на зодията понеделник е печеливш. Такъв той се оказва и да друга група от Везните, но при тях става дума за бъдещи печалби.

СКОРПИОН 
Положителни и отрицателни влияния
            Активни и уверени в себе си ще получите добра оценка за работата си и съответното възнаграждение за труда си. Доста интересен ден ще е понеделник за Скорпионите. Свързва се със сполука в деловата дейност, успехи в личен и финансов план, но и неблагогополучия в близкото обкръжение, където възникват остри свади и скандали, обилно наситени с хули и неприлични квалификации.

СТРЕЛЕЦ 
Освободете се от притесненията
Ще съобразите външните си изяви с духовните си потребности и така ще ги направите по-впечатляващи. Възможностите ви за реализиране на намеренията и за постигане  на целите са налице. За да приключите деня си с успехи следва да действате с подчертано усърдие и да преодолеете пречещите фактори. Другият момент, върху който трябва да се концентрирате е психологическото равновесие.

КОЗИРОГ
Емоционална нестабилност
            Не позволявайте на никой да ви пречи на успешния ви ход в реализиране на целите ви. За успешното осъществяване на вашите лични ангажименти, и за реализацията в деловия сектор, понеделник е доста благоприятен чрез условията, които ви предоставя. Повече напрежение се очертава в службата и бизнеса, на което някои ще откликнат. Добре е да не го правите.        

ВОДОЛЕЙ
Реализирани цели
             Очаква ви успешен ден, наситен с много срещи и разнородни контакти. Водолеите са подвластни на негативни мисли и притеснения, което предизвиква усещането ви за дискомфорт и ограничава изразността. Не се подавайте на тези възприятия. Денят е твърде благоприятен и надежден за делата ви. Очертават се плодотворни контакти и материален успех.

РИБИ 
Възползвайте се от новите възможности
            С общи усилия ще приключите проект или друга задача, еднакво интересна за вас и хората от обкръжението ви. Като дадености за успешна реализация понеделник е твърде положителен, а Рибите, които възнамеряват да се възползват от този приоритет, следва да се насочат към възможностите, които се откриват за тях. Последните се свързват с обществените среди и местата, които сте фиксирали като надеждни.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft