Хороскоп за утре 15 август-РИБИ Финансов успех, БЛИЗНАЦИ Късметът е с вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 15 август-РИБИ Финансов успех, БЛИЗНАЦИ Късметът е с вас
13014
Хороскоп за утре 15 август-РИБИ  Финансов успех, БЛИЗНАЦИ Късметът е с вас

ОВЕН
Силни емоции

Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Духовните представители на знака Овен днес ще се насладят на общуването си с хора.

Овните следва да ограничат експанзивността си в рамките на нормалния поведенчески модел, и да не демонстрират емоционално неравновесие, защото последствията ще са негативни, и освен това – само за ваша сметка. Ще е трудно да реализирате намеренията си днес, но това не е фатално. 

ТЕЛЕЦ
Леки пречки

Ще приемете делово предложение, в което виждате добра перспектива за себе си. Днес ще имате успех в своите делови и бизнес начинания, и много от вас ще се поздравят с печалби. Телците са стартирали качествено за реализацията на въпрос, с който възнамеряват днес да приключат. Имате основание да се надявате на успех, но той едва ли ще ви зарадва сега. Могъщ, влиятелен човек, ще издигне преграда пред вас.

БЛИЗНАЦИ
Късметът е с вас

Денят ви ще е натоварен и изпълнен с ангажименти. Останете в мир със себе си и се абстрахирайте от чужди мисли и влияния, които могат да имат пагубно въздействие върху вас. Агресивният подход, или действията основаващи се на хитрост, не са подходящите начини за реализация на целите ви. Ако това е било възможно до скоро, то сега вече обстоятелствата са променени, а въпросните стилове са невалидни.

РАК 
Не спорете с околните

Възможно е днес неочаквано развитие на ваш професионален въпрос да промени всичките ви планове за този ден. Обсъждайте действията си с хора, от които има какво да научите, но се пазете от чуждо влияние. Силни нерви и ожесточени разправии с противник. Тази напрегната ситуация може да излезе извън контрол при някои Раци и да се достигне до физическа разправа. Насочете се към задачите си и действайте усърдно. Събота е доста силна от гледна точка на късмет и ще ви донесе печалби. 

ЛЪВ
Владейте се

Търпеливо дочакахте решението на свой проблем - пред вас ще се открият добри възможности за развитие. Денят е противоречив, за това бъдете внимателни пред кого какво говорите, не споделяйте и не се поддавайте на чуждо влияние. И при Лъвовете се очертават доста нерви през този ден поради клюките, които някой разпространява за вас. не обръщайте внимание на словоблудстващите.  Насочете се към целите си и действайте с присъщата ви енергичност.

ДЕВА
Добър ден

Мнозина от вас са склонни на рисковани постъпки днес. Явно умеете да поемате разумни рискове. Днес действителността като в огледало ще ви покаже какво сте заслужили. Проблеми, макар и не особени има и при Девите, но ако насочите вниманието си към тях,за да ги отстраните или да се защитите от лъжливите обвинения, рискувате да провалите реализацията на целите си, а денят е чудесен за справяне с нямеренията.

ВЕЗНИ
Успехът е с вас

Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Работете по реализация на целите си и останете чужди на мрачни мисли и нездрави внушения. Денят е добър за реализация на планираните цели, но не може да се изключи и фактът, че в обществените среди, в колективите или във взаимоотношенията с вашите партньори, се очертават остри конфликти. Емоционалната превъзбда е обща, а в такива случаи хармонията трудно се възстановява. 

СКОРПИОН
Добри постижения

Трудностите ще повлияят на някои от вас, правейки ги раздразнителни и затворени. Използвайте конструктивните си и добре обмислени идеи, за да направите нужните промени, които ще подобрят работата и бита ви. Този ден предоставя на Скорпионите добър шанс за успешна реализация в бизнеса, и за ефективни контакти в обществените среди. Последните може да се окажат чудесен трамплин за нов делови ангажимент.

СТРЕЛЕЦ
Хубав делови ден

С доброто си настроение ще правите атмосферата около вас ведра и приятна. В събитията през днешния ден ще откриете истинската същност на хората и целесъобразността на действията им. Твърде благодатна за делови контакти и преговори, събота предоставя чудесна възможност за поемане на дългосрочна делова договореност срещу добро възнаграждение. В случая става въпрос за период от две години. В личен план мнозина от Стрелците много превъзбудени и напрегнати.

КОЗИРОГ
Успех и напрежение

Предстоят ви различни срещи днес и разнообразна информация, с която ще работите. По силите ви е да постигнете влиянието, към което се стремите, ако сте честни и не злоупотребявате с ничие доверие. Малко остри и стегнати, както обикновено, Козирозите ще бъдат неприятно изненадани от проблемите, които ще им създаде влиятелен човек. Не се притесявайте от това развитие. Ще постигнете това, към което сте се устремили.

ВОДОЛЕЙ
Действайте спокойно

Работите ентусиазирано и с желание да постигнете набелязаните резултати. Съвместните начинания ще бъдат по-резултатни днес, ако сте заобиколени от хора, с които може да споделяте и работите заедно. Много успешна за целите ви – материални или лични, събота се оказва и доста нервна за повечето Водолеи, което е по-скоро вътрешен рефлекс на защита срещу неуспеха. Тази реакция е повече от ненужна, защото ще достигнете до пълен успех.

РИБИ 
Финансов успех

Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. Имате свое виждане по отношение на организацията и предстоящите ви задачи. Неприятният момент за Рибите през този ден, е че влиятелен човек ще се опита да спре реализацията на ваш проект. Евентуалният успех на въпросната личност ще е кратковременен. Събота е благодатна за реализация на деловите ви цели и предоставя много силен шанс за парични печалби.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft