Хороскоп за утре, 20 септември: ТЕЛЕЦ, реализация на исканото. ДЕВА, силен шанс. РИБИ, възможност за сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 20 септември: ТЕЛЕЦ, реализация на исканото. ДЕВА, силен шанс. РИБИ, възможност за сполука
25054
Хороскоп за утре, 20 септември: ТЕЛЕЦ, реализация на исканото. ДЕВА, силен шанс. РИБИ, възможност за сполука

ОВЕН
Сполучлив ден
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Отличен ден за материални придобивки, успех в конкуренцията, успешно дирижирани преговори и значителен шанс за спечелване на финансова стабилност.

За личната си сполука следва да действате усилено и по възможност с разбирателство към околните. Отличният тон и честните действия ще представляват за вас силен тласък в овладяването на целите. Със сигурност от представителите на зодията ще има и такива, които ще действат коварно и хитро.

ТЕЛЕЦ
Реализация на исканото
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Неделя дава сериозни възможности за постигане на целите, но сериозна част от Телците няма да са доволни от постепенния ход на това развитие и със сигурност ще прибягват до хитрини. Това ще се наложи за да притиснат ситуацията към по-бързо развитие. Резултатът няма да се окаже такъв какъвто са искали. Ще последват ситуации, които ще се окажат във ваша вреда.

БЛИЗНАЦИ
Помощ от приятел
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. И тази неделя тласка Близнаците към енергични и целенасочени действия, което ще допринесе за сполучлив ден. Но през този ден е задължително да обедините усилията си в сериозна степен с тези на вашите делови партньори или съдружници. Недейте да наблягате на индивидуализма. В лично отношение неделя ще ви радва с успешни постижения и реализиране на желаната цел. 

РАК
Кавги
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. Енергична неделя, през която представителите на Раците ще действат с размах за осъществяването на проектите си. Това се отнася както за служебните ангажименти така и  за контактите в обществените среди. Именно по този начин ще придвижите напред реализацията на краткосрочни и дългосрочни задачи. Творците ще имат по-напрегнати дни и остри сблъсъци при осъществяване на заплануваното. 

ЛЪВ
Засилете темпото
Днешният ден е сравнително успешен за вас. Неделя може да се опише като един от най-динамичните дни за представителите на Лъвовете. През този ден ще завоюват успехите си с много енергия. За преобладаващата част от зодията ще важат индивидуалните действия, бързината и отличните преценки на ситуациите. Всички от зодиакалният знак ще действат решително и с размах. По-трудно ще бъде за онези, които ще водят преговори. Съобразете се с обствоятелствата и не притискайте околните.

ДЕВА
Силен шанс
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Динамична неделя, който се характеризира със сериозен личен късмет за Девите. За жалост, този късмет може да се окаже недостатъчен в бизнес отношение и най-вече към ситуации, в които вашите конкуренти действат с неоправдани средства, за да постигнат целите си по заобиколен начин. Именно за това днес трябва да бъдете внимателни и да избягвате рисковете. 

ВЕЗНИ
Деликатни ситуации
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. За повечето Везни тази неделя се определя като ден изпълнен с деликатни ситуации, в които следва да сте много внимателни и предпазливи. Това се отнася предимно за деловата страна на деня и воденето на комуникация в обществените среди, чиято насоченост е от делови порядък. Що се отнася до предизвикателствата, с които ще се сблъскате в офиса или при провеждане на преговори, там късметът със сигурност е на ваша страна. 

СКОРПИОН
Не прибързвайте
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. През този ден Скорпионите се изправят пред нов етап от личностното си развитие. В повечето случаи това означава ден наситен с емоционални изживявания. За успешната реализация не само на тази неделя, но и на един доста по-голям период занапред, следва да действате наистина внимателно, да сте последователни и балансирани.

СТРЕЛЕЦ
Внимавайте с хората около вас
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Стрелците ще се радват на явен делови късмет през дните на новата седмица, но въпреки това периодът не е лишен от напрежение, недоволство от възникнали ситуации и проблеми в съдружните дела. Пазете се от парични измами и проявете по-голяма бдителност към вашите партньори или съдружници. Не е препоръчително да инвестирате финансов ресурс в дадена дейност или в материален обект през тези дни.

КОЗИРОГ
Време за преговори
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Предстоящата седмица е благоприятна за реализация на деловите цели, но е твърде съмнително, че преобладаващата част от Козирозите ще се възползват правомерно от възможностите си. Голяма част от представителите на зодията ще си послужат с хитрости и измами, за да надделеят. 

ВОДОЛЕЙ
Без рискове
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Независимо от позицията, в която се намирате, и от целите, които възнамерявате да осъществите през периода, сега е най-важно да се стабилизирате в личен план и да не се поддавате на никакви провокации, свързани с бързи и лесни печалби или с друга изгодна ситуация. Всеки риск в това направление може да ви причини неприятности. Най-добрият начин, чрез който ще имате чудесна възможност да реализирате финансовите си цели.

РИБИ
Шанс за сполука
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Новата седмица е твърде положителна за Рибите и позволява действия на широк периметър. Много важно е да поддържате равновесие и активна изява в сферите на вашата делова ангажираност. Очертават се стабилни възможности за парични печалби, делови преговори, съвместни действия по проекти в бизнеса и за надмощие в конкурентната борба
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft