Хороскоп за утре 22 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, РИБИ Към положителни промени, ВОДОЛЕЙ Облагодетелствани от късмета

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 22 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, РИБИ Към положителни промени, ВОДОЛЕЙ Облагодетелствани от късмета
21745
Хороскоп за утре 22 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, РИБИ Към положителни промени, ВОДОЛЕЙ Облагодетелствани от късмета

ОВЕН
Пред ново начало
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. През този ден Слънцето ще напусне Съзвездие Дева и от утре ще се настани във Везни, откъдето по аналогията на рефлекса ще действа мощно върху Овните, оформяйки началото на трансформации.

В тази връзка днес може да се почувствате физически неразположени. За активните успех. Днес мнозина от зодията ще проведат множество контакти, а за някои дори се очертава пътуване.

ТЕЛЕЦ
Потиснати
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Липсата на необходима подкрепа, чрез която ще си осигурите постигането на  желана цел е причината за лошото настроение на мнозина от зодията. Въпросната ситуация не може да се приеме като проблем, защото не след дълго положението ще се промени във ваша полза и ще имате успех. Благоприятни са възможностите ви за контакти с партньори от бизнеса или такива в обществените среди.

БЛИЗНАЦИ
Успех по лични въпроси
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Денят ще е благоприятен за реализация на лични цели. Онези от Близнаците, които ще насочат вниманието си към делови задачи, трябва да са доста упорити за сполуката си, защото ще трябва да преодоляват пречки. Трудно осъществими или неприятни ще са контактите в близкото обкръжение. 

РАК
Успешни контакти
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Активен ден, подчертаващ частично напрежение у голяма част от Раците. В едни случаи причините са съвсем лични, а други са недоволни поради забавеното придвижване на въпроси от делово естество. Добро развитие ще имат контактите в обществото, където за мнозина възникват новости. Днес бихте могли да достигнете до категорично решение по такъв въпрос, а последвалите го активни действия ще ви доведат до ефективен резултат. 

ЛЪВ
Неприятен ден
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. За Лъвовете вторник определено ще е неприятен поради неудобства, а за някои и проблеми от лично естество. Успехи ще постигнат онези от зодията, които ще имат физическата възможност да се ориентират към интересуващи ги лични или делови цели. Ориентирайте се към вътрешна стабилизация. Най-важното за момента е да възстановите потенциала си. 

ДЕВА
Действайте по целите си
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Вторник ще е благоприятен в личен и делови план. Няма да останете удовлетворени от контактите с приятели или в обществените среди, при осъществяването, на които не е изключено да възникнат остри спорове, които в повечето случаи безусловно ще навредят на хармоничните взаимоотношения. 

ВЕЗНИ
Личен успех
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. За осъществяване на личните си цели Везните няма имат проблеми през този ден. Такива ще възникнат за онези от зодията, които въпреки, че не са в настроение за захващане с професионални ангажименти, ще го сторят. Ще е по-добре да не експериментирате, защото щи последват много нерви. Денят ще е ползотворен, ако се ангажирате с лични задачи или просто се отдадете на отдих, за да възстановите потенциала си за работната седмица. 

СКОРПИОН
Възстановете се
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Денят може са се определи като успешен, но не в прекия му смисъл на сполучливо осъществени задачи, а по-скоро като осъществяване на продуктивни контакти в обществените среди. През този ден ще е най-добре да възстановите психическата и физическата си енергия за предстоящите напрегнати делници. Това се отнася и за онези представители на зодията, които възнамеряват да пътуват с делови цели. 

СТРЕЛЕЦ
Надеждни контакти
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Стрелците биха могли да проведат доста добри делови контакти през този ден, които не само ще са надеждни за деловото ви бъдеще, но и ефективни като начало на нови реалности в професията или бизнеса ви. Ангажираните с реализация на материални старателно цели да избягват конфликтите. Стъпвате на здрава основа и ще се движите безпроблемно напред. 

КОЗИРОГ
Финансов успех
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Напълно успешен ден за осъществяване на професионални ангажименти. Това определение обаче не се отнася за бизнеса на онези от зодията, при които към настоящия момент са възниквали проблеми в партньорските взаимоотношения. Денят ще зарадва мнозина с чудесен финансов приход. Освен че съдбата ще действа за освобождаване от проблемите, едва ли ще сгрешите, ако и самите вие застанете на активни позиции за бъдещето си.

ВОДОЛЕЙ
Облагодетелствани от късмета
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Добрият късмет продължава да подкрепя Водолеите при реализацията на делови и лични цели, както и за плодотворни контакти в обществените среди и близкото обкръжение. При някои обаче взаимоотношенията с партньори или колеги в службата са много лоши и трябва час по-скоро да ги нормализират. Другият успешен сектор е деловият.

РИБИ
Към положителни промени
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Вторник е хубаво начало за положителни промени при Рибите. Процесът ще се разгръща бавно и последователно в личен и делови план, а първите удовлетворителни резултати ще ви радват след четири седмици. Това важи най-вече за деловия сектор. Днес контактите ви ще са плодородни. За момента е достатъчно да планирате на база реални условия целите си и последователно, но настойчиво да ги преследвате. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft