Хороскоп за утре 23 март-КОЗИРОГ Важни новини, СТРЕЛЕЦ Късметът е с вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 23 март-КОЗИРОГ Важни новини, СТРЕЛЕЦ Късметът е с вас
7081
Хороскоп за утре 23 март-КОЗИРОГ Важни новини, СТРЕЛЕЦ Късметът е с вас

Сравнително спокоен, понеделник ви настройва единствено и само за спокойствие. Денят не е подходящ за занимания от финансов или обществен характер.

Посветете малко повече време на личните си нужди.

ОВЕН
Пазете се от неприятели

Направете деня си приятен, като избягвате спорове и се въздържате от забележки. Денят е подходящ за договаряне на важни сделки. Това се отнася както за имотни такива, така и за финансови ангажименти. Възможна е печалби от делови ангажименти или посредническа дейност. Не може да се пренебрегне фактът, че действат и неблагоприятни тенденции, които в повечето случаи предупреждават да внимавате с хората, с които ще имате взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ
Бъдете лоялни

Като ценители на домашния уют, повечето от вас днес ще предпочетат да си починат сред семейна обстановка. Въпреки, че никак не ви се иска, този понеделник ще премине с малко повече напрежение за повечето Телци. Това се отнася до въпросите от делово естество, сделките и печалбите, постигнати от тях. В случая не става въпрос за липса на шанс, а за нечестно отношение, измами и мръсни удари от другата страна. Доловите ли такава тенденция във взаимоотношенията, по-добре се откажете от намеренията си.

БЛИЗНАЦИ
Важен разговор

Излъчвате самоувереност и добро самочувствие днес. За доста голяма част от представителите на зодията, денят няма да се различава особено от работната седмица. На преден план изпъкват отговорни разговори по важни въпроси от сферата на вашата заетост, които следва да намерят правилен път за разрешаване в най-скоро време. Въпреки че представителите на зодията ще имат добър ден, въпросните разговори едва ли ще завършат с ефективни решения днес. 

РАК
Смела постъпка

Откровен разговор ще ви помогне да възприемете нечие поведение, което в последно време ви изненадва. Пари и финансови неволи ще съпътват по-голямата част от деня на Раците. Ще успеете да реализирате целите си, но трябва да действате изключително внимателно, да държите емоционалните си реакции далеч от изявата си и да сте готови на гъвкава политика за осъществяването на намеренията си. И при вас, както при Близнаците, някои ще бъдат принудени да решават тежки проблеми.

ЛЪВ
Търпението е добродетел

Благоприятно развитие на делата ви, но от вас се очаква да действате решително и със замах. За никой не е тайна, че повечето Лъвове са натоварени с доста ангажименти и проблеми, които ги държат под постоянно напрежение и често ги изваждат от търпение. Ситуацията ще се балансира, защото не след дълго навлизате в етап за активни действия за отстраняването им. В настоящия момент е важно да разделите онези от тях, върху които следва да започнете незабавна работа. 

ДЕВА
Леко напрежение

Късметът при вас е силно изразен. Не пропускайте шанса да попълните банковата си сметка, като играете на лотария, тото или други хазартни игри. Напоследък, често се случва Девите да прекарват почивните дни с опътнати нерви. Това явно ще наруши изпълнението на предварително поетите ангажименти. Други от зодията ще проведат неотложни разговори с партньори от бизнеса. Целта на последните е да се регламентира нова структура.

ВЕЗНИ
Вървите по тънък лед

Обичате да сте в центъра на вниманието и всички погледи да са вперени във вас. Както и при някой други зодии, мрачното време ще допринесе за по-тъмно  настроение и за Везните. При вас ситуацията е силно контрастна. Хубавите събития ще са твърде ярки, както и неприятните ще са доста наситени. Не се ангажирайте с решаването на важни въпроси, както и с дела, чиято значимост е от особено значение за вашия бизнес. Същото се отнася и до въпроси от лично естество. 

СКОРПИОН
Заслужена почивка

Борбения ви дух ще ви спаси в трудна ситуация. Предстоят някои интересни тенденции, които биха могли да предизвикат доста приятни събития през този ден за Скорпионите. В случая става въпрос за взаимоотношенията - лични или делови. От друга страна, разполагате с набор от възможности за блокиране на подобно развитие и едва ли ще ви е трудно да го сторите. Видно е, че част от родените в зодията ще се освободят от всякакъв род ангажименти и ще предпочетат да отдъхнат днес. 

СТРЕЛЕЦ
Късметът е с вас

Във възможностите ви е да помислите и за по-приятни занимания, приключвайки със задачите си. За разлика от повечето зодии, понеделник е от благоприятните дни за реализация на делови ангажименти за Стрелците. Изключение не правят и бизнесмените от зодията, които ще осъществят полезни контакти в обществените среди и с партньори. Денят по принцип носи негативни енергии, които ще създадат трудности и невъзможност за действия по определените цели. 

КОЗИРОГ
Важни новини

Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Силни контакти, добра комуникативност и ярко търпение при изпълнение на поставените цели съпътстват Козирозите днес. Провеждането им ще ви снабди с ценна информация и ще стигнете до важни решения за бъдещите си действия в дадено направление. Необходимо е само повече да слушате, отколкото да говорите. Другият добър момент е да прекарате деня си вкъщи.

ВОДОЛЕЙ
Дискомфортен ден

Силите ви ще стигнат, за да се справите с възникнал проблем. Доста от представителите на зодия Водолей, няма да постигнат пълна реализация на поставените задачи днес. Очертават се повече несгоди, отколкото добри възможности за осъществяване на материални или други цели. Сполучливи ще са контактите с приятели или с хора от бизнеса. При осъществяването на вторите не е препоръчително да действате настоятелно за постигането на нещо, макар и в съвместен ангажимент. 

РИБИ
Отдайте се на отдих

Знаете какво искате и как да го постигнете, независимо от трудностите и отношението на някои хора към вас. Със сигурност най-добрия ход на Рибите днес е, просто да не се въвличат в никакви ангажименти а да се отдадат само на отдих. Психическите и физическите ви сили достигат критично ниво и е редно поне частично да се възстановите. Иначе не е изключено да преболедувате няколко дни. Някои от знака обаче ще демонстрират по-голяма енергичност и настоятелно ще се насочат към реализация на някаква цел. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft