Хороскоп за утре 27 март-КОЗИРОГ Парична реализация, ЛЪВ Благоприятни възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 27 март-КОЗИРОГ Парична реализация, ЛЪВ Благоприятни възможности
10077
Хороскоп за утре 27 март-КОЗИРОГ Парична реализация, ЛЪВ Благоприятни възможности

Петък ви дава предпоставка за спокойни и уверение действия. Заети сте с много задачи, но всичко това ще ви изправи пред нови хоризонти.

Успехът и късметът са на ваша страна. Възползвайте се.

ОВЕН
Действате дръзко
Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Благоприятен ден в много отношения очаква представителите на зодия Овен. Деловият напредък ще ви донесе недвусмислен шанс за реализация. Денят е изпълнен с контакти и новини, които в много случаи напълно ще задоволят стремежите ви за реализирането на цел, чието осъществяване напоследък е предизвикало доста притеснения и е изглеждало невъзможно. 

ТЕЛЕЦ
Битови ангажименти
Работата ви днес ще бъде натоварена и отговорна. Емоционални трепети, любовен шанс, подготвяне на лични и бизнес цели, но и битови разочарования, разминаване с реалните възможности за реализиране на започнатото и пр. Тези различни ситуации подсказват, че обстоятелствата около представителите на зодията са динамични и емоционални, и ги разделят на множество малки групи по интереси. На фона на това разнообразие ярко изпъкват успехите.

БЛИЗНАЦИ
Уверено напред
Недоразумения на работното място ще ви накарат да потърсите нови пътища за реализация. Петък е изпълнен от естествените белези на спокоен и неангажиращ ден, изпълнен с достатъчно чудесни възможности и шанс за реализиране на задачите. Ще проведете успешни делови разговори с началниците във връзка с новости или структурни промени в службата. Мнозина от зодията дълго и задълбочено ще обмислят неочаквано възникнала ситуация.

РАК
Затрупани от работа
Делова днес среща ще изиграе важна роля за начинанията ви. Петък ще е успешен, но и прекалено изтощителен, защото се струпват доста отговорности, които изискват съсредоточени действия. Някои от зодията ще пътуват за осъществяване на важна среща или сделка. Други Раци ще акцентират върху контактите, които за днес се оказват плодотворни. В някои случаи, предимно в разговори с приятели или роднини, възникват неприятности.

ЛЪВ
Благоприятни възможности
Може би днес е подходящо да свършите със задачите, които отлагате от доста време. Петък е изключително успешен за постигане на значителни успехи в деловия бранш. Ще получите голяма подкрепа от влиятелни хора за въпросното осъществяване. Някои от зодията ще постигнат хубави парични печалби от успешен бизнес. Всички Лъвове ще са удовлетворени от събитията и новините през този ден. Има и ситуации, които безспорно ще ви изненадат, оставяйки неприятни впечатления в съзнанието ви.

ДЕВА
Противоречив ден
Отделяйки внимание на всяка подробност, в крайна сметка ще приключите работата си доволни от резултатите. Ден изпълнен с напрежение и претрупан с делови ангажименти се очертава за почти всички Деви. Причините в много случаи се дължат на служебни противоречия или на такива в бизнеса, които ще преминат доста остро. В много случаи тези неприятности засягат финансови дела. Въпросният конфликт ще ви насочи към преоценки за някои от хората.

ВЕЗНИ
Договорени отношения
Денят ви ще е наситен на ангажименти и за лични срещи времето ви ще бъде ограничено. Натоварени от към отговорни задачи в служебен план се очертава да прекарат деня си повечето Везни. По-голямо напрежение въз-никва във взаимоотношенията с партньор от бизнеса, с когото не е изключено да влезете в остър конфликт. Преговорите от делови тип ще завършат с подписването на удовлетворително споразумение. Онези, които възнамеряват да сменят работата си, да не пропускат днешният петък.

СКОРПИОН
Напрегнати
Промени по независещи от вас причини ще наложат смяна на приоритетите ви за днес. Доста неприятен и неблагоприятен ден, изпълнен с неудобства, които със сигурност ще засегнат теми от личен характер очаква Скорпионите. В сравнение обаче със сполуката, валидна за постиженията ви в петък, едва ли денят може да се определи като неприятен. Ще ви изненада новост, която за повечето от вас е делова. В партньорските взаимоотношения - делови и лични, възникват повече емоции.

СТРЕЛЕЦ
Крачите напред
Сравнително успешен ден за вас. Плановете ви са осъществими. Щастлив и усмихнат ден, изпълнен с въодушевление. Главната причина за това са чудесните постижения, които някои от Стрелците дори не са очаквали. Ще получите необходимата подкрепа за реализацията си от влиятелни хора. Други от зодията ще бъдат ангажирани със служебно пътуване днес, което ще ги зарадва с неочаквана новина. За трета група от представителите на знака предстои служебно действие.

КОЗИРОГ
Парична реализация
Изненадите днес са твърде много дори и за вас. Най-хубавото е че всички те ви носят радост и добро настроение. Може би най-благоприятения ден от цялата седмица за Козирозите. Ден в който ви предстои да реализирате добри печалби и да осъществите деловата си програма с максимална ефективност. Това се отнася до чисто практичните служебни дела или тези в бизнеса. Не се насочвайте към преговори или към контакти с хора.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте с доверието
Днес работата едва ли ще е най-важното, за което ще мислите. Реализация на постевените цели и сериозни контакти в бизнес средите очакват Водолеите през идния ден. Всичко това вдъхва сериозна увереност в представителите на зодията. По въпроси, отнасящи се до пари или предоставящи перспективни делови възможности, следва да действате много внимателно, за да не ви измамят. За някои Водолеи този ден се свързва с пътуване. 

РИБИ
Лека тревожност
Има обяснение за нервността ви, но само за пред вас. Малко по-напрегнат от очакванията ви, петък е изпълнен максимално в делово отношение. Това се отнася главно за тези на които им предстои пътуване. И при останалите Риби ситуацията не е по-добра, защото са притиснати от противоречиви желания. В момента възможностите ви за парични печалби никак не са слаби и несъмнено мнозина ще се възползват от шанса си. Взаимоотношенията в бизнеса на голяма част от зодията са доста усложнени. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft