Хороскоп за утре 5 март-ЛЪВ Изключителен успех, РАК Добри възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 5 март-ЛЪВ Изключителен успех, РАК Добри възможности
16437
Хороскоп за утре 5 март-ЛЪВ Изключителен успех, РАК Добри възможности

ОВЕН
Напрежение 
            Промени на работното място, за някои свързани със смяна на екип или нови отговорности. Напоследък, липсата на почтеност във взаимоотношенията се е превърнала в редовна практика за почти всички хора, и реализацията на деловите и другите задачи става все по-трудно.

Избягвайте конфликти! Липсва ви стабилност! Възстановете я чрез честни действия! Пазете се от удари!

ТЕЛЕЦ
Към стабилизация
            Финансовото ви състояние започва постепенно да се стабилизира, което ще повиши самочувствието ви и ще ви направи по-дръзки. Телците действат за укрепването на позициите си, но все още не демонстрират достатъчна активност в това направление, защото са ангажирани с отстраняването на проблеми. Следващата важна стъпка е да влезете в съюз с някого. За по-малко от два месеца ще достигнете до видим напредък.

БЛИЗНАЦИ
Стабилизирайте се
          Не сте застраховани от здравословни проблеми, предвид усилената си работа и стрес. Близнаците са се устремили към място, което ще им гарантира по-висок имидж  и подкрепа за разгръщане, гарантиращо желан напредък. Дотук всичко е повече от добре, но се оказва, че мнозина все още не са готови. Липсата на стабилност е крещяща. Действайте усърдно в това направление.

РАК
Добри възможности
             Осланяйте се на потенциала и уменията, които притежавате при договаряне на условия с работодатели и партньори. През този ден е важно да не се отпускате и да не обръщате внимание на евентуално дочути негативни квалификации по ваш адрес. Активизирайте се за реализацията на целите си, ще действайте с неотслабващо темпо. Денят ви предоставя чудесни условия за материална реализация.

ЛЪВ
Изключителен успех
              Денят се очертава като много забавен и приятен. Днес сте в стихията си. Днес  вашата делова и финансова сполука ще е на изключително ниво. Има и някои негативни ситуации, свързани с външните среди и отнасящи се до коварство и зли дела.Пазете се от участие в съмнителни начинания.Влиятелни личности ще подкрепят  реализацията на намеренията ви.

ДЕВА
Напрежение и добър късмет
            Разпилени сте и се захващате с много неща наведнъж. Определете най-важното за вас и се концентрирайте върху него. Петък ще е доста напрегнат във взаимоотношенията с околните. Ситуаците в службата и извън нея ще са напрегнати, и  ясно подчертават, че слабо владеещите се, ще влязат с някого в остри конфронтации поради нерешен финансов спор. По принцип обаче денят ви носи добър късмет.

ВЕЗНИ
Успявате чрез подкрепа
            Ще ви занимават различни въпроси, но с приоритет ще бъдат бизнес-проектите ви. Везните все още не съумяват да успокоят и овладеят ситуацията, в която се намират, а мнозина от зодията действат хаотично. Днес разполагате с шанс да надделеете негативните влияния, и да постигнете желаните цели.  Овладейте нервността си! Ще успеете чрез нечия стабилна подкрепа.

СКОРПИОН
Успех
              С правилния си избор днес може да си осигурите финансова независимост и душевен комфорт. Не може да се каже, че всичко ви е наред, защото повечето от Скорпионите постоянно получават удари от финансово естество, които за  съжаление не могат да  докажат. Петък е благоприятен за реализацията  на целите ви. Изключение от тази прогноза правят болните от знака.

СТРЕЛЕЦ
Известни затруднения, но и новости
            Статуквото в момента изглежда напълно ви устройва. Не губете време да се чудите как да угодите на някого. Малко проблематичен ден, но  разполагате с много добри възможности за реализацията на материални цели, както и с чудесни перспективи за бъдещето си развитие. В съдбовното ви развитие за момента най-ярко се откроява началото на положителни промени от професионален порядък.

КОЗИРОГ
Сблъсък с проблеми от околните
            С настроение ще свършите задачи, които отлагате от доста време. Козирозите се сблъскват с проблеми от околните, които няма да им причинят материални загуби, но силно ще ги напрегнат и в много случаи ще предизвикат остри кавги.Ще успеете да се освободите от затруднения в професионалната сфера, а в обществените   контакти постигате успех.

ВОДОЛЕЙ
Пълнота за мнозина
            Днес ви води силното ви желание да постигнете нещо конкретно. Петък е по-благоприятен и ще зарадва голям процент от Водолеите с пълнота. Някои от знака си проправят път към стабилността, която за момента е отдалечена по обективни причини, но скоро ситуацията ще се промени във ваша полза. Петък е проблематичен за контакти.

РИБИ 
Раздвижване 
            Очертаващото се пътуване ще ви създаде приятни емоции. Ще получите покана от някой за общ бизнес. И петък ще е напрегнат за Рибите, но вече ясно се очертава раздвижване, което ще предизвика началото на отдавна очаквани промени. Засягат неприятна ситуация от служебно естество, и разширяване на деловите възможности на едни и решаване на жилищен проблем за други.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft