Хороскоп за утре 6 август-КОЗИРОГ Успех и печалби, ВЕЗНИ Финансов успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 6 август-КОЗИРОГ Успех и печалби, ВЕЗНИ Финансов успех
16122
Хороскоп за утре 6 август-КОЗИРОГ Успех и печалби, ВЕЗНИ Финансов успех

ОВЕН
Търсете разбирателството

Направете деня си приятен, като избягвате спорове и се въздържате от забележки. Реализацията на цели от материално естество и важни контакти в обществените среди ще приковат вниманието на Овните днес.

Възможностите ви за сполука не са малки, но ще са силно зависими от разбирателството с другите, а последното не е характерно за всички родени в зодията.

ТЕЛЕЦ
Действайте организирано

Не се дразнете на онези, които не мислят като вас и с действията си внасят безпокойство в делника ви. Звездното влияние в четвъртък е твърде положително за Телците, но ако не сте достатъчно организирани, едва ли ще успеете да се възползвате от наличните възможности, защото ситуациите през деня ще са бързо преходни. Не влизайте в сблъсъци с високостоящи. Ще спрат реализацията ви.

БЛИЗНАЦИ
Сполука, но внимавайте

В съчетание на полезното с приятното, ще изживеете деня си ползотворно. Вашите възможности за напредък в осъществяване на интересуващите ви задачи са значителни през този ден, но едновременно с това се явяват и някои негативни характеристики, които естествено усложняват ситуацията. Не се борете за надмощие, защото ще получите тежък дезорганизиращ удар!

РАК
Не проявявайте агресия

Днес няма да се чувствате напрегнати, завладява ви спокойствие и оптимизъм. Много силен ден за реализация на мащабна цел свързана с вашето бъдеще в личен или делови план. Възможно е де се появят пречки, които ще провокират агресивността ви. Не се поддавайте на подобни реакции ! Ще прекъснете шанса си задълго. Действайте спокойно и уверено в успеха.

ЛЪВ
Значителен успех

Няма да ви липсват съмнения към нещата, с които трябва да се занимавате. Принципно този ден е много успешен за Лъвовете, и ясно подчертава, че реализацията и постиженията ви ще са на удовлетворително ниво. Хубаво е да сте настойчиви в делата си докрай. Друга част от зодията ще осъществят успешно пътуване, а за трета група – плодотворни преговори.

ДЕВА
Финансова сполука

Този ден ще е особено успешен за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творчество. Шансът за финансов успех е подчертан за Девите днес, и явно няма да се разминете с него ако действате в партньорство. и не влизате в излишни разправии. За някои от зодията – а те явно знаят това, е наложително да заздравят позициите си в бизнеса, и да демонстрират повече кротост.

ВЕЗНИ
Финансов успех

Очакват ви вълнуващи изживявания. Постигате с лекота целите си и се заемате с нови дела, които не са били планирани за този момент. Затрудненията на Везните през този ден са свързани с деловите отговорности и взаимоотношенията в службата и би. Не е невъзможно да ги преодолеете и да достигнете до споразумение, удовлетворяващо както вас, така и другата страна. Много добри възможности за парични печалби и контакти.

СКОРПИОН
Пред ново развитие

Каквото и да ви притеснява, не изпадайте в униние. Изход се намира, стига да има желание. Периодът, пред който преминават Скорпионите е наситен с трудности и изпитания, което в психически план е вярно и за днес, но късметът не ви е изоставил. За този ден той е видимо валиден в делово отношение. Това е сферата, в която явно ви предстои значителен напредък и безусловни промени.

СТРЕЛЕЦ
Реални постижения

Някои от вас усилено работят по определена идея, в която виждат голямо бъдеще. Изумително активни и последователно осъществяващи стратегическите си цели, Стрелците ще реализират успешно деловите си задачи, въпреки че за повечето от зодията няма да е лесно. Избягвайте конфликтите в деловите среди и се пазете от коварни противникови удари, идващи от ваши конкуренти.

КОЗИРОГ
Успех и печалби

Работата ви днес може да бъде натоварена. Очакват ви много задачи, на които трябва да обърнете внимание. Не прибързвайте при отстраняването на делови неуредици, активизирайте партньорските взаимоотношения в градивен аспект, и засилете присъствието си в обществените среди. Чрез такъв стил на действие, ще положите стабилна основа за бъдещиия си успех, защото навлизате в нов етап. Четвъртък ще е печеливша.   

ВОДОЛЕЙ
Сполука, но не рискувайте

Доброто ви настроение и желание за общуване ще улесни познанствата, някои от които ще ги имате за дълго. Много сполучлив ден за контакти и за реализация в материалната сфера, но по дела от финансово естество се очертават големи затруднения. В този сектор трябва да бъдете много внимателни и да не си позволявате никакви рискове, защото безусловно ще загубите. Новости ще изненадат мнозина.

РИБИ 
Напрегнат ден

Повече успехи ще имате, ако пристъпите към задачите си грижливо и отговорно подредите програмата си за днес. Четвъртък ще е тежък и труден за Рибите. Това определение не означава, че за делата ви ще последва неуспех, или целите ви ще се провалят, а само че ще се наложи да действате много енергично, което ще ви доведе до значителна умора. Струва си обаче, защото ще направите решителна крачка към бъдещи успехи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft