Хороскоп за 23 септември 2022г -Риби Ситуацията е благоприятна, Лъв Днес са възможни проблеми в комуникацията

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за 23 септември 2022г -Риби Ситуацията е благоприятна, Лъв Днес са възможни проблеми в комуникацията
7752
Хороскоп за 23 септември 2022г -Риби  Ситуацията е благоприятна, Лъв  Днес са възможни проблеми в комуникацията

През първата половина на този ден се опитайте по-често да разчитате на собствената си интуиция, това ще ви помогне да вземете правилни решения. Днес може да се характеризирате с вътрешна дисхармония и посещението в храма може да възстанови чувството за цялост.

Втората половина на деня е по-неблагоприятна. Настроението ви сега ще бъде подложено на чести промени и те могат да се появят доста рязко. По това време се препоръчва да откажете да общувате и да участвате в масови събития. По-добре е да потърсите приемливи начини за облекчаване на стреса и емоционалното напрежение.

Овен

Днес ви е трудно да избегнете конфронтация с другите. От родители и брачен партньор можете да чуете не само похвали, но и възражения. Въпреки това, критиката срещу вас често ще бъде рационална и оправдана и трябва да се вслушвате в нея. Именно тя ще ви помогне да преодолеете едностранчивия поглед върху нещата и да погледнете по-обективно на ситуацията. Моментът не е подходящ за сключване на споразумения.

Телец

Днес не ви е трудно да поддържате вътрешно и външно равновесие, ако не усложнявате живота на себе си и на другите. Неочакваните проблеми се обсъждат незабавно. Не трябва да сте нервни и измъчвани от предположения, ако е възможно директно да попитате събеседника за това, което ви притеснява. Отношенията с близките могат да станат по-сухи и делови. Можете да се ограничите в храненето, но не пропускайте хранения.

Близнаци

Днес не трябва да лъжете нито себе си, нито другите. Вътрешната честност ще помогне да се преодолеят страховете и да се отървете от неприятните мисли. Няма да има излишна сдържаност в изразяването на чувства и умереност в храненето. Това не е най-доброто време за развлекателни пътувания и романтични разходки. Отношенията с любим човек могат да станат по-хладни. Възможно е вие ​​и вашата страст да имате повод за спор.

Рак

За днес не трябва да планирате преместване, семейно тържество, сключване на брачен съюз. Може да сте уморени от домакински задължения и раздразнени от семейни спорове. Това не е най-добрият момент за поверителен разговор с домакинството. Не е препоръчително да представяте бъдещия брачен партньор на родителите: подобно запознанство вероятно ще се проведе в неподходяща среда и може да остави взаимно неприятни спомени и за двете страни.

Лъв

Днес са възможни проблеми в комуникацията, в хода на кореспонденция или обмен на мнения. Не са изключени и неприятни официални новини. Изпратеното съобщение може да не достигне навреме до адресата. Планирано целево пътуване може да бъде отложено по обективна причина: например поради лошо здраве. Ако все пак тръгвате на път, бъдете готови за неудобство (закъснения, суетене, неудобство, липса на комуникация).

Дева

Експериментирането днес не си струва дори в дребните неща. Изберете познати начини за почивка, познати места за пазаруване и забавление. В този момент може да имате причина да сте недоволни от любовния си идеал, сексуалния живот, детското поведение, плодовете на творчеството, домакинските планове. В отношенията, които са ви скъпи, не е желателно да поставяте въпроса директно (особено ако е засегната финансовата им страна).

Везни

Днес нервността се увеличава, негативната реакция към стреса, отхвърлянето и промяната се засилва. Комуникацията с родителите и брачния партньор може да бъде трудна. Причината за несъгласието може да бъде вашата собствена склонност към критика, лекция, дребен контрол върху поведението на другите хора. В трудна ситуация не бързайте с песимистични заключения, ако е възможно, вземете рационални и конструктивни решения.

Скорпион

Ако искате да намекнете на обекта на съчувствие за истинските си чувства, направете го през първата половина на деня. За втората половина на деня не трябва да планирате дълги пътувания, безцелни разходки, романтични срещи. Колкото по-близо е вечерта, толкова по-голяма е вероятността от фундаментални разногласия с роднини и брачен партньор, неразбирателство с любим човек. Днес може да има проблеми с комуникацията и получаването на необходимата информация.

Стрелец

Днес не е най-добрият ден за пазаруване. Рискът от закупуване на дефектни стоки се увеличава драстично (особено ако купувате използвани артикули). Не харчете пари, ако имате ограничен бюджет. Не поемайте отговорност за финансите на други хора. Вместо това почистете собствения си портфейл. Градивната критика ще ви помогне да укрепите финансовото си състояние по-бързо от добрите, но лъжливи съвети.

Козирог

Днес може да ви преследват песимизъм, ревност, раздразнителност, неудовлетвореност, сантименталност, придирчивост, приказливост. Склонни сте да виждате света в черни цветове, можете да преувеличавате своите и чуждите недостатъци. Избягвайте ненужния стрес върху тялото и ума. Опитайте се да не изпадате в стресови ситуации. Сутрин музиката или кратка разходка ще ви подействат благотворно.

Водолей

Днес може да се сблъскате с негативните последици от вашите вярвания. Например, ако искате да говорите откровено за това, което мислите, може внезапно да загубите приятелското разположение на правилния човек. Това не е най-добрият ден за кратки пътувания, а също така не е подходящ за започване на дълго пътуване. Възможно е да възникнат затруднения, когато се опитвате да се свържете с отдалечени кореспонденти или да влезете в затворена зона.

Риби

Ситуацията е благоприятна за честност, краткост и обективност на изявленията. Ако не сте готови да общувате в този стил, по-добре е временно да спрете общуването и да се съсредоточите върху собствените си проблеми. Днес е подходящ момент за размисъл върху стратегически въпроси, свързани не само с настоящето, но и с бъдещето. Не отхвърляйте подканите на вътрешния глас, но не разчитайте изцяло на интуицията.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft