Хороскоп на Алена за днес: ВЕЗНИ - промените са рисковани, ВОДОЛЕЙ - очаквайте отлични приходи, РИБИ - пазете се от неприятели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп на Алена за днес: ВЕЗНИ - промените са рисковани, ВОДОЛЕЙ - очаквайте отлични приходи, РИБИ - пазете се от неприятели
11422
Източник: trud.bg
Хороскоп на Алена за днес: ВЕЗНИ - промените са рисковани, ВОДОЛЕЙ - очаквайте отлични приходи, РИБИ - пазете се от неприятели

Денят е успешен в професионален план, ако не се оставите на течението, а разчитате на собствените си способности и проявите упоритост. Вечерта обърнете внимание на интимната си половинка и семейството - ще се почувствате по-добре.

Ето още от хороскопа на Алена за днес , 13 февруари:

ОВЕН

Бъдете внимателни към деловите предложения, които днес трябва да обсъдите с колегите си и да дадете отговор. Имате възможност да се справите блестящо със служебните си задачи и да постигнете много по отношение на интелектуалното си израстване. Начинанията са успешни. Отново се очертават проблеми в личните отношения. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачния си партньор с въпроси, на които не иска да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас през целия ден, ако не се отпуснете и не решите, че задълженията ви са досадни и изнервящи. Няма да си навредите, но и няма да получите повишение. Ако сте отговорни и се задълбочите в работата си ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Наясно сте, че ако са ви изневерили, няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимния си партньор, но ако вие сте залитнали встрани, ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Завършете до края на деня започнатите служебни задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Не бива да губите вяра във възможностите си без причина и без да сте получавали критични забележки. Заради обзелата ви депресия началото на нови занимания е нежелателно. Вечерта анализирайте постигнатото в професионален план. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

РАК

В днешния ден преценете с кои от деловите си партньори да продължите работата си и с кои е по-добре и във ваша полза да я приключите. Бъдете предпазливи към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати. На вашето работното място цари хармония, ако разчитате на рутината и си наложите търпение. Отношенията в семейството ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

ЛЪВ

Промените, които ви предстоят в този ден са причината да сте напрегнати, въпреки че сте наясно какво искате и как да го постигнете. Успехите от начинанията са ви гарантирани, ако не разчитате на късмета си и сте отговорни към работата си. Дори и ако нещо промени плановете ви, не се ядосвайте и не търсете виновни за случващото се, а приемете че и то е във ваша полза. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи.

ДЕВА

Вашите професионални успехи ще ви върнат доброто самочувствие. Не се доверявайте на съвети на непознати хора. Не се поддавайте на емоцията. Бъдете разумни и практични. Денят е идеален да започнете частен бизнес и да направите преглед на финансовите документи. Прибързаността не ви носи полза. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с партньора си. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Днес е във ваша полза да внесете яснота в личните си отношения. Обсъдете плановете си с вашите колеги и началници, и преценете дали да смените работата си. Разсъждавайте с разума си. Не се впускайте в начинания и промени, които са плод на ваше внезапно решение или случайно хрумване. Ще си навредите. Близките ви и брачния ви партньор очакват да сте заедно вечерта, мили жени. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, гарнирана и със сексуални удоволствия, които не трябва да пропускате.

СКОРПИОН

Успявате да изгладите разногласията с хората от вашето делово обкръжение. Ще ви натоварят със сериозна и отговорна работа, ако на всяка цена искате да изявите възможностите си. Не избързвайте при желание да предприемете промени в живота си и ги обмислете още веднъж. Подобрете материалното си положение чрез планирана печеливша инвестиция. Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Пред вас е успешен ден, ако не се притеснявате заради служебните си задължения. Ще се справите, без да се впускате в необмислени начинания, които могат да ви провалят. Тези от вас, които са планирали провеждането на делови срещи, да не влизат в спор с никого. Новина за приходи не е причина да уговаряте инвестиции. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие.

КОЗИРОГ

Имате възможност да създадете нови познанства и да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте намеса в личните ви отношения и в професионалните ви планове. Не пътувайте, а работете активно. Ако сте на ръководен пост, бъдете внимателни, когато подписвате документи, особено ако са свързани с кредити. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Работите активно, умората ви е налице, но пък приходите ви са отлични. Готови сте да заведете приятели на ресторант за да отпразнувате успеха си, но е по-добре не го правете, защото ще събудите тяхната завист и ще похарчите ненужно много пари. Проверете внимателно финансовите си отчети до момента. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

РИБИ

Намерението ви да се заемете с нови задачи ви носи успех, ако не се притесните и не се откажете сами на трудовото поле, без помощта на вашите колеги. Овладейте емоцията си, защото блокира действията ви. Пазете се от неприятели. Не пропускайте да отхвърлите планираните служебни задачи и не се доверявайте на късмета си, за да не се провалите въпреки отличните възможности, които имате. Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft