Цветни идеи за вашата сватба

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Сватби
Цветни идеи за вашата сватба
12922
Цветни идеи за вашата сватба

 

 

 

 

 

Преди да поръчате всички неща, които са необходими за вашата сватба, като напримар покани, булченска рокля, цветя, торта, важно е да помислите за техните цветове, които да си кореспондират и да са в тон, за да се получи красиво и изящно тържество в хармония и вълнуващи преживявания.

 

 

Жълтото е „горещо“ за пролетта и лятото

 

 

Жълтият цвят може да включва рози, маргарити, орхидеи цимбидиум, кала. Бяло, синьо и зелено са много добро съчетание за жълтото, така че може да прибавите и някой от тези цветове към феерията от жълто.

Кръгчетата лимон по чашите, ще допълнят мнението колко сте креативни и оригинални. Жълтото е веселяшки и свеж цвят, но не бива да го свързвате с цвеътт на такситата, разбира се! Направете венчавката си блестяща и слънчева, също като усмивката си!

 

 

Светло синьо като небето преди изгрев, или тъмно синьо като при залез

  

 

 

Различните нюанси на синьото са подходящи за всички сезони. Тъмно сините отсенки са подходящи за зимата, докато леките, светли тонове са красиви за пролетта и началото на лятото. Сините хидрангеи, лалетата, делфиниумите са красиви на букети и приятни акценти с бели жълти, или оранжеви цветя. Различните вариации на синьото са неотразими за шаферките.

 

 

Червеното е вълнуващо, трептящо от страст и бликащо от енергия

 

 

Червеното също е подходящо за цялата година, но е приятно да се съчетае със зелено за през зимата, когато се празнува Коледа. Много лесно можем да открием червения цвят в магията на цветята с красивите рози, калиите, маковете далиите и пеониите. Украсите за маса може да включват червени ябълки в стъклени вази и червени орнаминти около Коледните празници. Някои сватбени рокли могат да имат за акцет червени панделки и ще накарат хората да казват, че роклята ви е била много екстравагантна.

 

 

Лилавото може да бъде не „просто лилаво“, а впечатляващо лилаво

 

 

Лилавото също има много подходящи и красиви нюанси, които могат да окажат парфектното допълнение на вашето тържество! Светлите му тонове са подходящи за пролетта и лятото, а тъмните за есента и зимата. Хидрангеите, розите, фрезиите и орхидеита са винаги великолепен избор. Лилавото е елегантен цвят и може много добре дасе съчетае с нюанси на бяло, розово и зелено. Шаферките и дори шаферите ще се чувстват удобно в лилаво облекло.

 

 

Зеленото вече не е просто „акцент зелени листа“

 

 

Хидрангеите, орхидеите и хризантемите са повече от „зелени плевели“. Лаймът и зелените ябълки са красива украса за всяка тържествена маса, когато бъдещата булка иска да бъде малко по-различна. Не се притеснявайте да използвате папрати, екзотични зеленчуци като артишок и зелени листа. Детайлите винаги правят свадбата наистина много впечатлаващо и запомнящо се преживяване. Зеленото може да бъде много семплъл и приятен цвят, както всеки друг цвят.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft