Шеф Манчев отново е на крилете на любовта, след като напусна майката на третото си дете. Ето новата му изгора:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Шеф Манчев отново е на крилете на любовта, след като напусна майката на третото си дете. Ето новата му изгора:
43292
Източник: hotnews.bg
Шеф Манчев отново е на крилете на любовта, след като напусна майката на третото си дете. Ето новата му изгора:

За шеф Манчев изминалата година бе доста бурна в любовно отношение. Първо водещият на "Кошмари в кухнята" и "Черешката на тортата" се сдоби със син от приятелката си Цветомила и точно когато всичко изглеждаше като в приказките, се раздели с нея.

Сега обаче любимият ни ТВ-кулинар отново е влюбен до уши , гласи най-новата клюка в светските среди.

Новата му избраница се казва Ива и върти собствен бизнес, научи Галерия. Тя също има един брак зад гърба си и деца от предишната си връзка. С шеф Манчев се запознали покрай свои общи приятели преди няколко месеца и кулинарят веднага хлътнал по хубавицата. Влюбеният готвач обича да глези новата си половинка и не спира да я обсипва с подаръци. Наскоро двамата се върнаха от романтична почивка в Гърция, където отседнали в луксозен хотел.

Връзката им е сериозна, макар двамата да не живеят заедно, защото не искат да избързват с отношенията си, както стана с предишната му приятелка Цветомила. Тя набързо го дари със син Александър, а Манчев упорито я криеше от медиите и чак когато го направи татко за трети път пусна тяхна обща снимка. Заради нея той се разведе, но най-изненадващо само няколко месеца след раждането на Александър, той я заряза и тя се прибра в родната си Варна.

шеф Манчев Цветомила

Сега не ги свързва нищо освен детето. Манчев е обезпечил финансово Цвети, така че нищо да не липсва на наследника им.

Той се погрижи и за бившата си съпруга Марина, с която бяха заедно 18 години. След развода Манчев й остави луксозния им семеен апартамент, в който наля цяло състояние. След развода им Марина откри щастието с по-млад мъж и дори изглежда подмладена. Децата й от кулинаря одобряват новия й приятел, както и новата половинка на татко си.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft