Яна Маринова се разлюти не на шега и заплаши с шамари нахалник:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Яна Маринова се разлюти не на шега и заплаши с шамари нахалник:
1150
Източник: hotnews.bg
Яна Маринова се разлюти не на шега и заплаши с шамари нахалник:

Тези дни нежната и крехка на вид Яна Маринова имаше повод да покаже темперамента си. Красивата актриса побесня не на шега от коментар в профила си в Инстаграм , който осмива бъдещия й филм „Диви и щастливи”.

Всичко започна, когато само преди ден актрисата сподели радостта си, че част от лентата е снимана в исторически парк и дори показа статуя на тракийски войн.

Това предизвика неин т.нар. „почитател” със странната фамилия „Кукуянов”, която очевидно препраща към първото име на звездата, да я вземе на подбив. Реакцията на Маринова не закъсня.

Яна Маринова инстаграм
Звездата от "Фамилията" първо го помоли да напусне профила й, а после му определи и място за среща, на което да му шибне шамар за непристойното поведение. Мястото на дуела е спортната зала, в която Маринова тренира усърдно доста време.

профила на Яна Маринова
В друг емоционален пост Яна призна още, че мрази да се чувства безсилна, и получи подкрепата на истинските си фонове, които предрекоха успех на филма, в който тя не само изпълнява главната роля, но е и продуцент. Лентата разказва историята на две жени, които са мечтали да живеят живота си на макс, но по стечение на обстоятелствата са загубили мечтите си. Предвижда се да излезе на екран в края на годината, а в другата главна женска роля е сегашната водеща на националната лотария Луиза Григорова.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft