2019 е годината на кичурите: шатуш, френски, венециански - всички тенденции, стилове и багри

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
2019 е годината на кичурите: шатуш, френски, венециански - всички тенденции, стилове и багри
93378
2019 е годината на кичурите: шатуш, френски, венециански - всички тенденции, стилове и багри

Кичурите се завръщат с пълна сила на модния подиум и в ежедневието. Те са идеалното решение за всички, които се страхуват от радикална промяна във визията, но искат да се разнообразят и да добавят някакъв акцент. 

През новия сезон ще бъдат модерни естествените нюанси.  Боядисването на кичури прави визията по-жива и изразителна, придавайки визуално обем на косата.

С помощта на съвременни технологии и голямо разнообразие от методи за боядисване, можете напълно да промените прическата, без да причинявате особена вреда на косата си.

деликатни кичури

интересни кичури

дискретни руси кичури

нежни кичури

руси кичури на светла коса

Класически светли кичури

Този сезон класическите кичури са на върха на популярността си, жените от различни възрасти ги използват от години. Тази технология се изразява в равномерното изсветляване на косата по цялата й дължина.

Резултатът е по-естествен, ако кичурите са по-тънки. Върху избелените кичури се прилага тониране, за да омекоти контраста в цветовете. За целта се използват светли тонове с пастелен отенък: жълто, розово, перлено, перлено и бежово.

светли кичури

класически светли кичури

Шатуш

Този метод постига плавен преход от цвят към цвят, а тъмните корени се изсветяват към краищата.

Предвид сложността на метода за промяна на цвета хубавото е, че корекция се прави всеки 2 или дори 3 месеца. Шатушът ще изглежда по-добре на средна и дълга тъмна коса, но не и на къса.

шатуш на тъмна коса

техника шатуш

техника шатуш

какво е шатуш

Френски кичури

Този метод е подходящ за светли коси, стои страхотно на руси нюанси. Неговата същност е боядисването на кичурите в няколко тона, близки до естествения цвят, произволно от корените до краищата.

френски кичури

камерън диаз

Венециански кичури

При венецианските кичури, различни нюанси се използват в краищата на кичурите, като тези нюанси са тъмни.

венециански кичури

кичури на къса коса

венециански кичури техника

Кичури на тъмна коса

За тъмна коса тоновете са малко по-тъмни и по-светли от основния цвят, като комбинацията от орех и кестеняв цвят е отличен вариант.

Тя ще изглежда добре на тъмни коси, чийто връхчета са изсветлени. Прилагат се два различни метода - вертикално или диагонално боядисване.

При вертикалния метод цветът се променя по цялата дължина на косъма, от корените до върховете, като ширината на кичурите и дълбочината на цвета са различни. Диагоналният метод е частично боядисване на косата, като направлението и посоката на кичурите са произволни.

Ограничения за избора на цветове за тъмна коса няма. Процесът на боядисване отнема много време. Модерни за тъмните коси са класическите тонове: карамел, канела, кестен, кафе и шоколад.

красиви кичури на тъмна коса

кичури на кестенява коса

тъмна коса с кичури

коса на черта с кичури

Кичури на светла коса

При русите коси светлите нюанси, подчертаващи естествения цвят, правят визията по-жива и изразителна. Изборът на нюанс зависи от топлината на тона. Студените светли цветове на косата вървят със сребристи кичури. На дамите със златисто-рус цвят ще подхождат топли цветове на кичурите. 

кичури руса коса

сребристи кичури

сребристи кичури

красиви руси кичури

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft