24-годишен се ожени за 81-годишна бабичка

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
24-годишен се ожени за 81-годишна бабичка
27754
24-годишен се ожени за 81-годишна бабичка

24-годишен мъж се ожени за своя 81-годишна братовчедка в Украйна. Според момчето всичко е основано само на любов, но според местните власти момчето е избрало брака, за да избяга от военна служба.

Александър Кондратюк  и Зинаида Иларионовна сключили брак наскоро. Жената има увреждания, а според украинското законодателство мъжете, които се грижат за болните си жени са освободени от военна служба. Всички останали, които са в добро здраве и са между 18 и 26 години, трябва да постъпят, пише немското издание Build.

Александър подчертава, че влеченията му към Зинаида са определили решението му да се ожени. Възрастната жена казва, че съпругът й е добър и се грижи отлично за нея.

Двамата всъщност не живеят заедно. 81-годишната жена живее сама в къщата си в село край Виница.

По-често я посещават сестрите й, племенниците и внуците й. Мъжът й рядко се вижда около нея, предава местен телевизионен канал.

Административно длъжностно лице потвърждава, че Кондратюк е представил удостоверение за брак и писмено е заявил, че живее в къщата на съпругата си.

Армията може да призове всички жители на селото за свидетели, които да потвърдят дали двойката живее заедно, посочва адвокат. Ако се окаже, че украинецът има друг дом, ще бъде извикан за военна служба.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft