3 жестоки причини, поради които мъжете изоставят дори жените, които обичат!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
3 жестоки причини, поради които мъжете изоставят дори жените, които обичат!
12624
3 жестоки причини, поради които мъжете изоставят дори жените, които обичат!

Трудно е, когато мъжът те остави и не знаеш защо. Можете да прекарвате месеци, понякога дори години, опитвайки се да разберете какво се е объркало.

Тези мисли ви свързват с него и не ви позволяват да срещнете нова любов, споделят психолозите.

Въпреки че много жени вярват, че мъжете ги оставят от страх от отговорност, има и други причини, които могат да се окажат истинската причина.

Ето три от тях:

1. Не го оценявате.

Влюбените мъже се опитват да угодят на жена си, но някои дами не го оценяват. Ако упреквате и обвинявате своя мъж, той остава с впечатлението, че не може да ви угоди и не оценявате всичките му усилия.

И не става дума само за това, да казвате "благодаря". Наистина трябва да оцените всичко, което той прави за вас. Да, може да си помислите и да ви се струва, че просто няма за какво да го похвалите. Но това е грешка - какъвто и да е резултатът, важни са първоначалните му намерения, които са положителни.

Когато мъжът ви каже: „Не мога да ти угодя, винаги се недоволна от всичко”, това е ключът. Това често е причината, поради която той напуска.

2. Ставаш негова майка.

Веднага щом започнете да му казвате какво, как и кога да прави, вие ставате негова майка. Ако сте научени, че любовта означава да се грижите за другите хора и техните нужди, може да откриете, че го потискате, решавате неговите проблеми и дори плащате неговите дългове.

Но опасността е, че той може много да хареса тази ситуация и ще се възползва от това. Но сексуалната връзка между вас постепенно ще избледнее, защото "тя" не може да се направи с майката. В резултат на това той ще намери жената, с която ще се чувства не син, а мъж.

3. Той е инфантилен.

Много мъже са уверени, а не без намесата на майка си, че всичко в света е предназначено да го задоволи. Той не се е научил да дава, защитава и да отговаря за жените, децата, животните и планетата, така че няма да се поколебае да ви остави, когато има и най-малък проблем. Той се интересува само от това, което е добре в момента и дава незабавно удовлетворение.

Заключение:
Това не са всички възможни причини, но трябва да помним какво ги обединява: грешният човек винаги ни привлича, докато не научим урока си. Този, който напуска връзката, без да научи урока, го повтаря. От своя страна, когато хората се влюбват, те дават.

Ако той не се интересува от чувствата ви и ви изоставя без да обясни причините - това не е вашият човек, пуснете го.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft