4-те домашни цветя, които ще ви направят червиви от пари

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
4-те домашни цветя, които ще ви направят червиви от пари
2039
4-те домашни цветя, които ще ви направят червиви от пари

Всички знаем, че около нас преминават множество енергийни потоци. Добрата или отрицателната енергия обаче може да се влияе от най-различни неща, в това число и от растенията.

Днес ще говорим именно за тях и по-специално за тези, които привличат парите в дома.

Има няколко, които е добре да отглеждате, ако искате съвсем скоро да се окажете с по-пълни портфейли.

Колкото и да не вярвате, гарантираме ви, че ако опитате, съвсем скоро ще разберете, че в следващите редове няма нищо случайно.

Ето кои са тези 4 растения:

Дърво на парите

Не случайно може да видите такова растение в някои банки или счетоводни отдели. Където е то, винаги има пари. Защо и вие да не си сложите едно такова у дома. Не бързайте да го купувате обаче.

По-скоро отчупете от някъде малък клон и така един вид вие сами си хващате късмета След това го поставете в малко вода. То бързо пуска бели корени, а след това го засадете в саксия.

Според Фън Шуи е добро то да бъде позиционирано на прозорец с южно или югоизточно изложение. Заоблените му форми акумулират положителна енергия, идваща от парите.

Dracena Sander

Това растение символизира кариерния растеж. Където пък има професионален просперитет, обикновено има и увеличение на доходите. Добре е да поставите в дома си и едно такова бамбуково растение. Така ще привлечете повече финанси.

Папрат


Тя символизира трупането на богатство. Добре е обаче това растение да не бъде оставено да изсъхва. Колкото по-добре изглежда цветето и колкото повече грижи се полагат за него, толкова по-добре ще бъде и вашият портфейл.

Дърво на желанията

Някои дори му викат „Доларово дърво”. Има обаче нещо важно. Не е хубаво вие да си купувате такова растение, добре е то да ви бъде подарено, затова просто намекнете на някой ваш близък, че копнеете именно за такова.

Освен това не забравяйте, че ако не полагате достатъчно грижи за него, ефектът може да е обратен. Колкото повече се стараете при отглеждането му, толкова по-голямо ще е финансовото ви благополучие, гарантираме ви

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft