4 уникални прически завладяват 2021-ва и остават трайно в дамските сърца - вижте вечните хитове (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
4 уникални прически завладяват 2021-ва и остават трайно в дамските сърца - вижте вечните хитове (Снимки):
11140

Вече са ясни тенденциите за 2021-ва година, които ще доминират света на прическите и ще виждаме от кориците на модните списания. Става дума за 4 уникални прически , които трайно се настаниха в дамските сърца през последните месеци, за да останат там още дълго време.

През новия сезон стилистите препоръчват да се обърне внимание на прическите със средна или къса дължина .

Основното е да изберете модел, като вземете предвид характеристиките на лицето, фигурата, състоянието и възрастта.

Сред най-подходящите варианти за всички възрасти са следните модерни прически :

1. Паж

Това е безупречен вариант за дами с овално лице, който ще подчертае всички очарование и правилност на чертите. Прическата е доста екстравагантна, въпреки привидната си простота, и перфектно подчертава индивидуалността. Тази прическа е особено подходяща за тези, които имат гъсти коси по природа. Препоръчва се стилизиране на косата с подчертаване на обема в корените.

нежна прическа паж

интересен вариант прическа паж

прическа паж средна дължина

прическа паж гъста коса

2. Каре

Скъсеното каре е подходящо за жена с всякакво лице, с изключение на пухкавелките, които трябва да внимават с прекалено късите прически. Основното е да изберете правилната дължина според вида на лицето, а стилизирането няма да е трудно.

късо русо каре

каре на чуплива коса

каре с път в средата

каре със страничен път

Както правите, така и вълнообразните кичури изглеждат добре, подстригани на каре. Различните видове бретон, включително и накъсания, вървят добре с карето. В допълнение, тази прическа изглежда прекрасно на коси в един цвят, без кичури.

право каре с бретон

каре до раменете

удължено право каре

3. Пикси

Тази опция е подходяща за дръзки, активни, енергични жени. Скучната визия с пикси е почти невъзможна, а стилизирането е доста просто. Дължината на косата и видът на бретона са променливи, можете да ги изберете в зависимост от вида на лицето, възрастта и характеристиките на чертите си.

пикси с къс равен бретон

рошаво пикси зряла възраст

пикси с гъст бретон

Ако косата ви е тънка по природа, пиксито ще ѝ придаде обем и разкош. Обръснатите области около слепоочията и тила перфектно ще допълнят прическата. Друг страхотен детайл са удължените бретони.

пикси с удължен бретон

пикси с обем отгоре

4. Боб

Тази прическа е подходяща за всички, тя се счита за най-универсалната, а това до голяма степен се дължи на нейната променливост. Дължината, формата на бретона, накъсаните, градуирани, асиметрични детайли – всички те добре се съчетават с боб.

удължен боб на кичури

къс накъсан боб

луксозен къс боб

романтичен женствен боб

Обемът в горната част и удължената форма около лицето ви позволяват да издължите овала, да коригирате формата му. Боб стои страхотно в комбинация с каре. В допълнение, подмладяващият ефект на боба ви позволява да хвърлите визуално едно десет години от лицето си.

И не забравяйте - за успешна визия изберете тенденциите за прически, които ви подхождат! Защото половината от успеха на стайлинга винаги се пада на прическата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft