5 знака, че душата на починал човек е близо до вас:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
5 знака, че душата на починал човек е близо до вас:
58661
5 знака, че душата на починал човек е близо до вас:

Когато човек почине, това причинява голяма тъга и болка. Хората усещат някаква внезапна празнота, която е трудно да се запълни само със спомени. Бих искал да вярвам, че душата на починалия все пак не е умряла, а продължава да живее и е някъде наблизо. Всъщност това е вярно. Душите на мъртвите често посещават своите близки. Важно е само да се улови присъствието им. Има няколко знака, които ще покажат ясно, че душата на починалия е наблизо.

Наблюдавайте домашните любимци

Домашните любимци дори се считат за членове на семейството. Кучета, котки и други животни гледат на света около себе си с по-дълбок поглед. Хората не забелязват какво виждат животните. Поради това светоусещане душата на починалия може да проникне в тялото на животното и по този начин да „общува“ с любим човек.

Специалното поведение на животното е първият знак, че душата на починалия е решила да посети дома си и близките си. В това състояние животните стават по-мили и по-симпатични. Те постоянно молят за обич и очакват един и същ отговор от собственика. Ако погледнете в очите на домашните любимци, можете да видите внимателен поглед, който е по-характерен за човек, отколкото за животно.

Внезапна миризма

Изведнъж можете да усетите някаква миризма или аромат, който винаги е бил присъщ на починалия. Миризмата се появява сякаш от "въздуха". Това е ясен знак за присъствието на сродна душа наблизо. По такъв прост начин тя се чувства и свързва с вас.

Помощ от любим човек

Въпреки факта, че човекът е починал, той продължава да се грижи за близките си след смъртта си. По-скоро душата му го прави.

Със сигурност всеки може да си припомни някакъв случай, когато внезапно е намерено решение от трудна ситуация или предупреждение срещу инцидент. Това съвпадение не е случайно. Починал роднина, наблюдавайки близките си, е решил да помогне по този начин. За съжаление не всички хора разбират откъде е дошла помощта. Душата е близо, но е останала незабелязана.

Пълно спокойствие

Лудият ритъм на живота не дава възможност за пълно отпускане. Но понякога има някакво внезапно усещане за спокойствие. Оказва се, че това е и проява на грижите на любим човек, който вече не е между живите.

Среща в съня

Все още не е известно как точно функционира мозъкът ни по време на сън. Известно е само, че дори в това състояние той продължава да работи. На сън човек може да види много от живота си. Понякога има среща с починалия. Не се страхувайте от подобен сън. Това е душата на починалия, дошъл да посети близък и да общува с него насаме.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft